Prøver at komme på nogle nye idéer

For ikke så længe siden, delte jeg et indlæg med jer herinde, hvor jeg kom med en lang liste over ting man kunne få inspiration til bloggen ved, men nogle gange kan man også godt gå kold i den - og det er jeg lige pt. Synes godt nok det er svært at komme på nye idéer. Jeg vil så gerne kunne komme mere ud, tage en masse billeder, dele det med jer og bare få nogle nye indtryk jeg kan bruge til ny energi her på bloggen. Men det er bare så svært! Hader at penge skal betyde så meget for hvad der er muligt for en. Kan ikke engang finde penge til at give lidt til benzin så jeg kan tage afsted på roadtrip. Argh! Bliver snart sindsyg af at være fanget inden for bygrænsen.

MEN! Derfor vil jeg gerne høre jer derude, om I kunne have nogle idéer til hvad jeg kunne lave indlæg med her på bloggen? Noget der er forholdsvis ligetil og ikke kræver de store finanser. :D Please! Hjælp mig! Jeg er på total bar bund. *Hehe* Jeg har dog fundet på lidt ting selv, som jeg vil arbejde lidt på, men det ville være rart med lidt frisk input udefra.

Nå, men jeg vil smutte. Aftensmaden laver ikke sig selv. Ka' I nu have en fortsat god lørdag. :D
Translate posts in the sidemenu

7 kommentarer:

 1. Jeg savner virkelig at se dine videoer.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jah... Men så længe jeg ikke har et kamera der er godt til det, så bliver det minimalt med videoer. /:

   Slet
  2. Ja det er jo lige det, men en lille mobil video ville jeg godt kunne nøjes med.. ha ha :D

   Slet
  3. *Hahahahah* Må se hvad jeg kan diske op snart så :D

   Slet
 2. Måske du kan få inspiration her: http://www.guapizimo.com/2014/10/07/skriveblokade-ideer-til-indlaeg/

  SvarSlet
  Svar
  1. Har selv lavet sådan et indlæg. :) Men til tider kan det svært svært til trods for det. ;)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)