Drømmen om Paris blev lige STØRRE!

(Dette er et af mine gæsteindlæg fra LoveBooks)
Det er første gang jeg læser noget af Stephanie Perkins, og kan roligt sige nu at det ikke bliver sidste gang.
Jeg havde faktisk slet ikke regnet med, at jeg ville falde så meget for denne bog, men historien var simpelthen så sød og forfriskende. En realistisk kærligheds historie. Og at det hele så foregår i romantiske Paris er bare en kæmpe bonus for mig. Jeg har nemlig en stor drøm at komme dertil og opleve byen med alt hvad den indebærer. ”Anna og det Franske Kys” er blevet en af mine favorit-bøger. Jeg havde virkelig svært ved at ligge den fra mig.

Noget af det, som jeg virkelig godt kan lide ved denne bog er, at personerne er lidt ældre end hvad man normalt oplever i andre bøger af samme stil. De konflikter og følelser der er virker mere ægte og trofærdige når de har den alder. Noget andet er problematikken ved at skulle rejse væk hjemmefra og finde sig en ny omgangskreds – og som her en gruppe af venner der i forvejen er godt fasttømret. Og hvad med ens gamle venner? Hvordan holder man så lige det ved lige? Det er noget de fleste af os kan nikke genkende til, og det gør at man hurtigt kan sætte sig ind i hendes situation og den måde hun tænker på.
Og så er der jo den nye spændende fyr, som jo egentlig ser ret sød ud. Problemet er bare at han er optaget. Men man bliver forvirret, fordi han giver nogle mixede signaler. Og ens nye veninde har også følelser for ham. Kæmpe dilemma!

Jeg nød at læse om deres oplevelser, små ture rundt i Paris og selvfølgelig den blomstrende kærlighed imellem Anna og St. Clair. Man sad hele tiden med en form for spænding og et spørgsmål om hvornår de mon indså, at de begge følte det samme for hinanden. En følelse af irritation pga. deres måde at håndtere det på, fordi de begge var stædige og ikke kunne aflæse signalerne ordentligt. Man kan hurtigt blive frustreret – men på den gode måde. Og sådan er det jo også i det virkelige liv! Hvem har ikke været lidt blind og uobserverende når det kom til de ting kroppen og hjertet fortalte en? Blikket man fik fra den søde fyr, som man ikke lagde noget i, for han kan da umuligt være interesseret i en. Han er jo for lækker!

Jeg elsker at det hele var så realistisk. Der var ikke nogen overdrevne kærlighedserklæringer, nogle alt for sukkersøde beskrivelser af følelser hos de omtalte personer. Det hele virkede så ægte og det var dejligt befriende at være læser til. Skøn historie! Og ja slutningen var måske lidt forudsigelig, men den var den helt rigtige afslutning. Dog sidder man med sulten efter mere, men nogle gange er det sundt at bruge sin fantasi lidt. :)

”Anna og det Franske Kys” er en bog jeg klart kan anbefale andre der trænger til en sød lille kærligheds historie. Er man lidt træt af de alt for sukkersøde og urealistiske handlinger, så er dette en skøn mulighed for noget der føles ægte.

Min Goodreads rating:


Translate posts in the bottom of my blog

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)