Fødselsdagsgave fra mine forældre

Jeg har længe ledt efter en ræv til min altan, men det er bare ikke noget man så ofte falder over. Og ja jeg ved godt at jeg er tosset når det kommer til det med de ræve, men de er altså bare så skønne, og manglede virkelig en ude ved mit hyggehjørne. Så da vi tidligere i dag var i Plantorama og var rundt i det hele, fandt vi en grå, meget tung og lidt stor siddende ræv. Virkelig sød men måske lidt.... tja... Ved det ikke helt. Men nu havde jeg jo endelig fundet en, så vi tog den med i vognen. Vi når så lige inden for døren til en anden afdeling og spotter endnu en ræv. Den er mindre, den er mere naturtro og så er den i farve. Plus at den er ti gange så sød som den første vi fandt. Og så kostede den næsten det halve af den anden. Den måtte jeg bare have med hjem! Og så besluttede mine forældre sig for, at de ville give mig den i fødselsdagsgave. Se dét var sku ikke helt dårligt. :D Så nu har jeg langt om længe fået mig en super sød ræv til altanen.


Translate posts in the sidemenu

2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)