Hvad bliver det? Mørkt eller Lyst?

Jeg vælger lyst i dag. :D Det er i hvert fald sådan jeg vil beskrive mit humør. Det startede ud med at se sort ud, men blev faktisk i mere og mere godt humør jo længere ind på dagen jeg kom. Ved ikke om det var fordi jeg havde gjort noget godt for mig selv ved at ligge en farverig makeup, eller hvad det var, men godt humør var jeg i hvert fald i. Og så var det faktisk okay rart lige at få hilst på kvinderne nede i psykegruppen igen. Også selv jeg var ved at dø på vej derned pga. den voldsomme blæst. Det er altså ikke det perfekte vejr at køre i, og det var endnu værre da jeg skulle hjem igen. Ikke mere storm tak. Nu vil vi bare gerne have godt vejr til weekenden tak. :D

Nå... Nu hvor det er helligdag i morgen, og jeg bare skal lave lidt praktisk såsom at skrive lidt indlæg, sy mit slidte tøj og forkæle mig selv lidt med fodbad osv, så vil jeg nyde aftenen i dag, og læse lidt i min bog. Har ikke fået læst ret meget de sidst par dage, så nu vil jeg altså gerne lidt igang igen. Så det ender nok med at blive sent, men det går nok.

Kan I nu have en fortsat god onsdag. :) Og nyd jeres dag i morgen.
Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)