Kinsella - Nu også med det paranormale

(Dette er et af mine gæsteindlæg fra LoveBooks)
Jeg har kun læst én enkelt bog før af Sophie Kinsella, men har da fået samlet fire af Shopaholic bøgerne og så denne, ”Pige i Tyverne”, og efter at have læst den sidste Shopaholic-bog og denne, så er jeg faktisk gået hen og blevet lidt bidt af hendes måde at skrive på. Så nu går jagten ind på de andre bøger hun har skrevet.

”Pige i Tyverne” er ikke en del af Shopaholic-serien, men en bog for sig selv. Jeg havde store forventninger til den, og jeg må sige at de i den grad også blev indfriet. Det er nemlig en super sød historie som har et lidt sjovt twist. Vi følger nemlig Lara, som er midt i lidt af en krise i sit liv. Hendes kæreste er gået fra hende og hendes firma hun har startet med sin veninde er ved at gå fallit. Veninden er stukket af på ferie og er ikke kommet hjem igen. Hun forsøger desperat at finde sammen med kæresten igen, men han vil ikke svare på hendes beskeder. Og pludselig dør et familiemedlem, som hun slet ikke kendte til. Sadie. Og her begynder det for alvor at blive mærkeligt. For Sadie har udset sig Lara til at skulle hjælpe hende. Sadie er nemlig kommet tilbage som et genfærd kun Lara kan se og tale med, og Sadie leder efter en halskæde. Dette giver Lara problemer med sine omgivelser, men jo mere tid de to tilbringer sammen, jo mere afhængige bliver de af hinanden.

Lara får en smag for Sadie’s livsstil og møder folk, hun aldrig havde troet hun skulle komme i kontakt med. Kontakter der både bliver en fordel for karrieren men så sandelig også på kærlighedsfronten. Og et mysterium dummer op i forbindelse med hendes familie. Der er noget galt, noget der ikke helt giver mening. Det er nu op til Lara og Sadie at løse denne gåde, og det gør deres skattejagt både romantisk, glamourøs og spændende.

Hvis jeg skal sammenligne disse bøger med nogle andre, så vil jeg mene at de godt kunne minde lidt om de historier Marian Keyes skriver, så hvis man kan lide dem, så vil man helt sikkert også kunne lide denne. Den er både humoristisk men også trist. Ja jeg erkender at jeg sad med en del tårer trillende ned af kinderne til sidst. Virkelig god bog, og fik den også slugt på kort tid. Klart en jeg vil vende tilbage til igen en dag. Et godt loppemarkeds køb.

Min Goodreads rating:


Translate posts in the sidemenu

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)