Det omhandler Havfruer

Jeg havde en sommer i 2008 hvor jeg gik amok i havfrue-inspireret ting, og jeg havde en super sød halskæde hvor vedhænget lignede en havfruehale med smukke sten på, men har ikke kunne finde den i mange år så er bange for at den er blevet væk for altid. Og der er begyndt at danne sig et mønster igen i år. Jeg er helt tosset med lyseblå og strand-ting, så tror havfruen er begyndt at krybe ind på livet af mig igen. Har endda været henne og bestille ting på eBay for nogle uger siden, som jeg skal bruge til et look, som også har noget med strand og havfruer at gøre. Så havfruen bliver en stor del af min sommer tror jeg. :P

Jeg vil jo så også gerne have nogle smykker der afspejler dette tema, så jeg har i dag siddet og googlet sådanne smykker. Jeg er dog ret kræsen, så synes det er svært at finde noget. Ender nok med at hoppe på eBay og kigge i stedet for at spare penge, men hold da op hvor er der alligevel meget fint rundt omkring. Måske ikke decideret havfrue-agtigt, men så måske noget der har taget inspiration fra havfruen. Der er især disse smukke smykker fra Julie Sandlau, som jeg synes er super smukke!
De er desværre ret dyre, men de er perfekte. De har en masse glitrende sten, blå sten og så er de simple og smukke. Aih men jeg er forelsket. :P Må se om jeg kan finde noget der minder lidt om dem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)