Den store blogger-dag

Jeg kom sent ud af fjerene i dag, og har heller ikke fået gjort rent endnu, men det ordner jeg sammen med det praktisk i morgen. Sofaen har nemlig fanget mig i dag. Har siddet foran computeren og har planlagt at skulle arbejde på lidt planlagte indlæg - det er jo med at få dem skrevet imens man sidder med idéerne friske i hukommelsen, ik? ;) Der er dog et problem med sådanne dage - min computer er ikke hvad den har været. Den er træt.

Så jeg er utroligt bange for at jeg inden alt for længe skal på udkig efter en ny. Gerne en billig bærbar med godt grafikkort og stor harddisk. Som blogger kan man jo ikke undvære en computer. Og ja jeg kunne da godt finde en stationær i stedet, men den kan jeg jo ikke have med mig på farten, og som blogger er det en fordel at kunne tage computeren med sig på farten. Overvejer også at købe en lille notebook-agtig bærbar, men... ja jeg ved det ikke helt. Det er jo den store bærbar computer der er ved at stå af, og den kan jeg altså ikke undvære. Så det er nok det jeg skal sætte jagten ind efter.

Noget jeg er bange for, er at jeg bliver nødt til at købe den på afbetaling, da jeg ikke ligger inde med så mange tusinde kroner at jeg kan betale den kontant. Og jeg ønsker ikke at gøre det på afbetaling - især fordi jeg faktisk heller ikke har råd til det, men hvis det ender galt, så er det desværre det jeg må gøre. Men ja.. Jeg er allerede begyndt at kigge lidt efter en der kan det samme som denne jeg har. Men det er svært, for der er så mange muligheder. Så skal nok have en med lidt bedre forstand på computere til at hjælpe mig. :P

Men jeg vil komme tilbage til de planlagte indlæg jeg gerne vil have skrevet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)