Mød Bloggeren - Ting du helt sikkert IKKE vidste om mig

Er I klar til at lære mig lidt bedre at kende? Få ting at vide om mig, som ikke ret mange andre kender til? Så har I fundet det helt rigtige indlæg. :) Jeg vil nemlig fortælle jer et par ting jeg aldrig har fortalt om her på bloggen. Nogle er ret alvorlige og andre lidt sjove.

● Jeg er ikke typen der står stille foran spejlet og håndvasken på badeværelset om aftenen når jeg børster tænder inden sengetid. Jeg vader nok rundt i lejligheden en 20-30 gange. Jeg har ikke ro i benene til at stå stille, og hvis jeg skulle tvinge mig selv til at blive stående, så ville det blive en ufattelig hurtig gang tandbørstning, som langt fra ville være nok.

● Jeg hader at gå med makeup. Jeg ville ønske at jeg havde bryn og mørke vipper, så jeg kunne indgå at bruge flere timer på at gøre mig klar når jeg skal steder hen.
Jeg bruger ikke makeup når jeg er herhjemme og ikke skal noget (og der kan godt gå en hel måned uden at jeg har noget på), men skal jeg til noget vigtigt, så skal jeg begynde at gøre mig klar flere timer i forvejen. Det er noget af det værste jeg ved, og jeg hader at skulle være afhængig af foundation, brynpenne og andet der kan få mig til at se menneskelig ud. Jeg hader at ligne et misfoster pga. min psoriasis.

● Jeg er en meget usikker person. Jeg er usikker på mig selv, på min fremtid, på folk omkring mig, på mine tanker, på mine evner... ja det hele. Jeg virker måske som en meget selvsikker person, men det er jeg på ingen måde.

● Jeg er ikke nødvendigvis den pæne pige. Når jeg sidder for mig selv i lejligheden eller sammen med familien, så er ting som mandebøvser (og her mener jeg virkelig voldsomme bøvser), tarmgas og andre knapt så charmerende ting ikke noget vi/jeg holder tilbage. Jeg stammer fra en bonde-familie og det ligger åbenbart ret dybt i mig.

● Jeg har et utroligt dårligt syn. Jeg har haft problemer siden jeg var teenager, men fik aldrig gjort noget ved det dengang. Den dag i dag slås jeg meget med at mit syn er sløret og kan faktisk ikke se ret meget klart. Men briller er svinedyre og pga. min psoriasis og struma så kan jeg ikke blive medlem af Danmark, så kan ikke få hjælp nogle steder fra. Og det er virkelig et problem, da mit syn jo kun vil blive værre.

● Jeg har ikke det bedste forhold til min familie, men på vores gode dage har vi det enormt skægt. Det er især når vi er samlet (mine forældre, min søster og jeg) at det godt kan gå hen og blive lidt for meget for nogen hvis de ikke deler samme humor. Samtalerne kan til tider godt være ret... Ja vi taler sku frit for leveren nogle gange og bliver måske også ret direkte i vores måde at tale på som ikke er for sarte sjæle. Men for satan hvor kan det være underholdende. Vi er ikke blege for at bruge ord, som andre ikke ville bruge i offentligheden. Gerne i den frække tone. Alt kan blive misforstået.
Vi har voldsomme grineflip hvor vi alle sidder med mavekramper, åndenød og tårerne fossende ud af øjenkrogene. Og det skal lige siges af disse grineflip kan komme af et enkelt blik fra den ene til den anden, min mor der dyrisk angriber en pose gifler eller en pakke Snøfler og/eller et ord eller sætning bliver misforstået og den bliver kørt totalt langt ud.

● Jeg har utroligt svært ved at tilgive folk der har gjort mig ondt. Det kan være små bagateller som at tale grimt om mig bag min ryg, at starte falske rygter om mig til virkelig at have såret mig psykisk og fysisk. Hvis jeg virkelig føler mig uretfærdig behandlet, så kan jeg godt finde på at holde for mig selv at jeg kender til det og så være totalt kold overfor vedkommende. Vise at de ikke længere betyder noget for mig. Og ja det er ikke en god måde at gøre det på - jeg burde tage det op med vedkommende og fortælle at jeg kender til det og hvad jeg synes om det, men... nogle gange ønsker jeg bare at få hævn. Og det er noget jeg hader ved mig selv. Men det er sket et par gange at jeg har været en rigtig kælling.

2 kommentarer:

  1. Kunne ikke lade være med at smile, du beskriver dig selv så godt i det her indlæg. Og den humor, OH MY den er IKKE for sarte sjæle griner, ikke engang der har jeg altid kunne følge med dig selvom vi er i familie med hinanden. Vi har også haft vores uenigheder, but I have and will always love you girl. Og det ved du. Knus din kusine Dorthe

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)