DIY - Lav din egen Kaktus ud af Strand Sten

Nu er det jo sommer og vi render til stranden hele tiden - eller de fleste gør, jeg gør egentlig ikke. Men jeg har da været afsted et par gange nu, selvom det nu mest var fordi jeg var med de andre ude når de skulle fiske. Ellers er jeg ikke den store strand-person. Der er nu heller ikke helt det jeg skal bruge på vores egen lokale strand, når det kommer til de ting man skal bruge til denne DIY, men det kan være at I har materialerne på jeres. Derfor tænkte jeg at vi da skulle have sådan en lille kreativ strand-DIY her på bloggen. Selve resultatet har ikke det store med stranden at gøre, men det har det vi skal bruge derimod. Vi skal nemlig bruge masser af sten!

Inden min søster og jeg gik i krig, fik jeg lige taget et billede af alle tingene vi skulle bruge til denne sjove DIY. Jeg har været på jagt efter de helt rigtige perlesten og de helt rigtige sten på stranden, som skal ende ud med at være selve kaktuserne. Derudover skal man bruge noget sand, maling, krukker og pensler. Og det er faktisk det! Super simpelt og super nemt.

Det man gør, er at man blander nogle forskellige nuancer af grøn og så maler man ellers sine store sten. Derefter tilføjer man ønskede detaljer og så er din kaktus faktisk færdig. Krukkerne fyldes op sand og når de store sten er tørre, så sættes de ned i sandet hvor man ønsker de skal være. Man kan nøjes med sand som bund, men man kan også tilsætte små perlesten som vi har gjort i nogle af dem.

Man kan også vælge at lime de færdige kaktuser sammen, men ved at lade dem stå løst kan man rykke rundt på dem som man ønsker.

Som I kan se, så er det super simpelt og det kunne også være en sjov og kreativ ting at lave sammen med ungerne, hvis de har svært ved at finde på ting at lave her i sommeren - medmindre man tager sydpå på en af de mange afbudsrejser, som jeg virkelig gerne ville hvis jeg havde muligheden for det. Men skal man være hjemme i Danmark hele sommeren kunne dette i hvert fald holde ungerne og en selv aktiveret for en stund. :P


4 kommentarer:

  1. De er simpelthen SÅ fine! Jeg ville ønske, at jeg var mere kreativ xD

    SvarSlet
    Svar
    1. Synes det er så hyggeligt at sidde med. Overvejer at tage nogle andre DIY's op her på bloggen. :D

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)