Leger med falske briller

Jeg burde faktisk have briller, da mit syn slet ikke er som det skal være, men det er bare en dyr udgift, og det har der ikke været til endnu. Men håber det kommer en dag. Og jeg synes faktisk at briller kan være en fin detalje i et ansigt. Nogen mennesker klær' det slet ikke (hvis I spørger mig), men det har meget at gøre med den brille de har valgt. Og andre synes jeg ser så meget bedre ud med briller end uden. Så det er meget forskelligt. :)

Jeg har et par fake briller liggende, som jeg en gang imellem tager på bare for at sætte en sidste detalje til looket. De er alle fra eBay og koster stort set ingenting hvis man finder den rigtige sælger. Af de tre jeg har, synes jeg dem med fuldt stel klær' mig mest, men kunne godt tænke mig at prøve et par briller hvor der kun er stænger og den del imellem glassene. Altså ikke topstellet på, som på det tredje par jeg har. For de synes jeg ikke gør noget godt for mig. Så jeg skal på udkig efter nogen uden stel.

Jeg synes det er skægt at bruge fake briller som en accessory. Hvad synes I?7 kommentarer:

 1. Du ser godt ud uanset hvad ;)

  SvarSlet
 2. Nu er jeg så i den situation at jeg ikke kan undvære mine briller :) Har prøvet kontaktlinser, men det kan jeg ikke tåle, så her er der ingen udvej - det er på med brillerne :)

  Indimellem kan jeg da godt synes det er en virkelig belastning, men i det store hele hverken kan eller vil jeg undvære dem.. de er blevet en del af mig :)

  Har 2 par at skifte mellem, men ville da gerne have flere... men som du selv er inde på, så er briller en ret så kostelig affære, så det må vente til de virkelig skal skiftes ud :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Men du har altså også et godt brillehoved. :D Det klær dig med briller. <3

   Slet
  2. Jamen mange tak da :) synes også selv jeg er pænest med briller (ikke mindst fordi jeg skeler rigtig meget uden og det er ikke blevet bedre efter jeg fik hjernerystelse i januar) :)

   Slet
 3. Synes faktisk det klær dig rigtig godt søde.. <3

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)