Gør noget godt for hjertet

I år samarbejder Hjerteforeningen med Becel og har i den anledning lavet app'en "Gå for Hjertet". Denne app kan du bruge når du går, løber og cykler - altså når du er fysisk aktiv. Hver kilometer svarer til 1 kr, som Becel så donerer til forskning i kvindehjerter. Dette tiltalte mig så meget, at jeg straks valgte at støtte op om denne kampagne. Jeg downloadede app'en til mobilen og besluttede mig så for at bruge den hver gang jeg gik hjemmefra. Jeg er dog desværre en ret glemsom person, så jeg har ikke fået den tændt alle de gange jeg har været ude, men nu skal der altså andre bolleder på suppen. Hænger en seddel op ved siden af mine nøgler, som skal gøre mig opmærksom på app'en og derved minde mig om at få den sat igang. Så nu skal der samles kilometer ind!

App'en er forholdsvis simpel at bruge, men jeg har fundet ud af at den har svært ved at gemme ens statistik hvis man går ind i bygninger imens eller hvis man har været ude i lang tid. Så jeg har mistet en del kilometer på min, men til trods for det, så bliver den alligevel brugt - noget af det bliver jo gemt, og det er jo bedre end ingenting.

Jeg vil råde jer alle til at støtte op om dette, og app'en er gratis, så det kommer ikke til at koste jer noget. Så når I alligevel er ude og være aktiv i det fri, så kunne I jo lige så godt donere jeres kilometer til dette koncept. ;)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)