Spørgsmål til Bloggeren #6

Jeg har fundet en masse spørgsmål fra forskellige steder på nettet, som jeg deler op i en hel del indlæg og besvarer. Nogle af tingene har jeg aldrig svaret på før og andre af dem er ret oplagte, men vælger at svare på dem alligevel. Dette er en sjov måde at lære mig at kende på, og tænkte at det kunne være sjovt for mine nye besøgende at læse - og egentlig også jer faste læsere. Så hold øje med disse indlæg her på bloggen. :D

Hvad har du arvet fra din familie?
De rødhåret gener som indebærer et ton af hvide pigmenter og fregner overalt på kroppen. Så jeg har meget svært ved at blive brun om sommeren.
Derudover så har jeg arvet nogle ret så skrøbelige tænder og dårligt syn.

Noget jeg så gerne ville have været foruden er Struma og Psoriasis. De to ting forbander jeg virkelig. Mit liv ville se meget anderledes ud uden at skulle slås med det. Og det skal jeg desværre leve med resten af livet.
Mit temperament har jeg i den grad også arvet. Jeg kan til tider have en virkelig kort lunte. Og så er der vores ret så mærkelige humor. *Hehe* Den kan godt gå hen og blive ret meget under bæltestedet, men for fanden hvor vi morer os når det er.

Tag den nærmeste bog og slå op på side 23, skriv linje 17 ned.
"... du spurgte, om I skulle tage på ferie sammen?" råbte Sharon."

Hvem er din sidste modtaget SMS fra, og hvad står der i den?
Den sidste modtaget SMS er fra en der hedder Christian der skriver "Heysa :P :P". Han er en jeg "kender" igennem "Fynske singler"-gruppen på Facebook. Han er sku en sjov fætter som nok kan vise sig at blive en skæg kammerat. Mangler dog stadig at møde ham IRL.

Foretrækker du at være foran eller bagved kameraet?
Bagved. Jeg er ikke så fotogen som jeg måske udgiver mig for at være på mine billeder. Men det folk ikke tænker over at det er et billede ud af MANGE der kommer ud af det. Såå... Jeg står helst bag kameraet. :)

Når du er udenfor, hvad laver du så oftest?
Så observerer jeg gerne naturen. Jeg suger til mig af de indtryk jeg får. Dufte, farver og lyde. Alt guffer jeg i mig.

Hvor høj er du?
Jeg er en lille skid på 167 cm.

Hvad foretrækker du – være ved stranden eller poolen?
Poolen. Jeg hader tang, stenfyldte sandbunde og gobler. Så jeg vil helst være en i pool hvor jeg ikke bliver overrasket af klamme ting. :D

Hvad er det første du tænker når du vågner om morgenen?
At jeg virkelig ikke vil op. At jeg ligger dejligt varmt og at jeg slet ikke har fået nok søvn. *Hehe* Så jeg er B-menneske med et stort B uanset hvornår på døgnet jeg vågner.

Har du søskende?
Jeg har en lillesøster. Vi kunne ikke rigtig sammen da vi var mindre, men nu her hvor vi er blevet ældre, så har vi fået et rigtig godt forhold til hinanden. Elsker hende og jeg synes virkelig det er hårdt at bo så langt fra hinanden.

Hvilken størrelse bruger du i sko?
Jeg bruger for det meste str. 39, men når det er andet end sneakers, så kan jeg godt komme op i en str. 40. Jeg har en bred fod og en høj vrist da jeg har spillet fodbold i mange år. Så det kan virkelig være svært at finde sko der sidder godt, men det lykkedes mig da heldigvis en gang imellem.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)