Folketingsvalget 2015

Folketingsvalget fylder alle sociale medier, TV og aviser/blade for tiden, og jeg er efterhånden godt træt af at se på det. Jeg hader politik mere end noget andet, og når man så bliver ved med at se de forskellige politikere angribe hinanden for løfter de ikke engang selv kan holde, så bliver jeg bare pænt irriteret. Ingen har jo kunne overholde de ting de bliver valgt for at love os.

Jeg er imod en masse hos alle partier og der er faktisk kun nogle få ting jeg støtter op om - problemet er bare at de ting findes hos både rød og blå blok, og det giver mig jo en del problemer når jeg skal sætte mit kryds d. 18 Juni. Jeg synes at Helle Thorning-Schmidt har smadret en masse i hendes regeringstid, men det har Lars Løkke virkelig også da han sat ved magten. Så hvad fanden gør man? Uanset hvad jeg gør, så stemmer jeg jo på noget jeg er stor modstander af. Øv altså!

Tiden er ved at løbe ud - jeg bliver nødt til at tage et valg. Derfor har jeg de sidste par dage taget forskellige tests for at finde ud af hvilket parti jeg er mest enig med, og der er kun 10% der deler mig fra begge sider. Så det må blive en "elle-bælle" når jeg skal sætte mit kryds. Må tænke på én ting jeg ønsker at stemme for, og så må det blive det parti det bliver. Måske... Argh! Jeg ved det sku ikke helt endnu.

2 kommentarer:

  1. Ja det er sku ikke nemt.. Jeg har også prøvet med test, men det hjalp mig på ingen måde for de passer ikke en meter.. Jeg ved at jeg er rød, men pt tvivler jeg faktisk på om jeg vil stemme på socialdemokraterne. Jeg ved det ikke, kunne godt finde på at gi Enhedslisten en chance denne gang, men nu må vi se.. Der er jo et par dage endnu. Og ja der er fordele og ulemper ved alle partierne og man kan jo alligevel ikke regne med hvad nogen af dem siger.. Det ville være lettere hvis de var mere ærlige..

    Knus <3

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)