Søskende Armbånd fra eBay

For en lille måneds tid siden sad jeg på eBay og faldt over et link hvor der på billedet var en arm totalt dækket til med en masse fede armbånd, og det fik mig til at tænke. Jeg har virkelig længe gerne ville have noget min søster og jeg kunne gå med begge to, som en form for søster-"bånd" og tænke så at et par armbånd da ville være en sjov ting. Så jeg gik straks igang med at lede efter et par stykker som kunne beskrive os begge.

Det første armbånd er et med et "uendeligheds"-symbol på, som så skal symbolisere vores ubrydelig bånd til hinanden og uendelige kærlighed til hinanden. Vi havde ikke det bedste forhold til hinanden da vi var mindre, men det har heldigvis ændret sig jo ældre vi blev.
Det andet armbånd er et i en masse farver. Vi har begge mange forskellige nuancer af os selv og synes at disse regnbuefarvede perler symboliserer det ret godt. Og så skulle det jo være i en frisk farve snor, så det blev det lyseblå. :D

Begge er købt på eBay, og I kan komme videre til sælgerne ved at trykke på de links I ser i teksten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)