Så sexet med Ansigts (Wrap) Maske

Så fandt jeg endelig en dag hvor jeg kunne teste denne ansigtsmaske fra It-Works, som jeg har fået lov til at teste. Bliver spændende at se om den gør mig yngre at se på. *Hahahahahah* Selvom jeg tvivler. Men det bliver super spændende at se hvad min psoriasis siger til det. Det var egentlig meningen at jeg skulle have spa-hygge-dag i morgen, men det er blevet til i dag i stedet for. Så her senere vil jeg lave mig et lækkert fodbad, fikse ben og bare nyde ikke at lave noget.
Jeg holder nemlig "fri" i dag nu hvor vejret alligevel er elendigt og gråt. Jeg har heller ikke været inde og handle, så der er bestilt mad udefra. Det er virkelig længe siden det er sket sidst og så er det gratis. Se så sker der jo ikke noget ved det, samt at der bliver rester til i morgen. Lækkert lækkert lækkert!

Håber lidt at vejret bliver lækkert i morgen, da jeg gerne vil ud og tage lidt billeder, men tiden må vise hvordan det bliver. Ellers vil jeg prøve at lave lidt kreativt og prøve at komme af med en masse af de frustrationer jeg har indeni. Eller måske I har nogle forslag til hvad jeg kan lave? :D

4 kommentarer:

 1. Det var dog ualmindeligt sexet det look der Giz *Gh*

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja ikke? Ingen kan modstå mig. *Hahahahahahha*

   Slet
 2. Ha ha !
  Du ser så absolut skøn ud med den maske :-)

  Jeg håber den hjalp, også på dit psoriasis, ellers er en fed creme god og fiskeolie samt Udus Oil Blend :-)
  Jeg har næsten lige afprøvet wrap til maven fra It Works :-)

  God søndag søde !

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahah* Ja :D Totalt uimodståelig... Eller noget. :P
   Min acne kunne ikke lide den - min hud brød fuldstændig ud, og der er ikke nogen besynderlig ændring på psoriasisen...

   Wrappen til maven har jeg også testet. :) Der skete en smule ved den første, men absolut intet ved den anden. Så jeg fortsætter nok ikke.

   Håber du havde en god søndag også. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)