Throwback Thursday - Pige Spejder

Jeg var spejder i mange år (indtil jeg blev for gammel til at kunne gå der) og her ser I mig sammen med de forskellige hold i Faaborg Blå Spejder Trop i 1991. Det at være spejder var noget jeg nød i fulde drag. Jeg elskede de ugentlige møder, at tage de forskellige mærker og selvfølgelig at komme på spejderlejre. Det var noget af det bedste. Og det var også på en af disse spejderlejre at jeg mødte min veninde, Mette. :D

Jeg var typen der sjældent sov på vores ture. Jeg ville hellere lege i skovene, mødes med andre spejdere fra andre trops om aftenen/natten, arbejde videre på vores forskellige projekter, så de eventuelt var færdige når de andre stod op om morgenen osv osv osv... Jeg var en stolt spejder og jeg elskede livet i det fri. Jeg var spejder til fingrespidserne. Og det er jeg ikke bleg for at indrømme. Hold da op hvor var man social og eventyrlysten dengang.

I dag bor jeg ikke særligt langt fra spejderhytten og har da flere gange fået tilbudet om at være spejderleder for en af deres trops dernede, men har ikke rigtig haft fritiden til det. Og det er da noget jeg sagtens kunne finde på. Jeg savner min tid som spejder.


2 kommentarer:

  1. Det var virkelig også en god tid dengang man var spejder :)

    Jaaaa... for mange år siden på spejderlejr i Tyskland :) Det var virkelig tider dengang :)

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)