Waxing Strips - Virker de eller ej?!

Jeg har haft disse tingester fra Voksstrips.dk liggende i noget tid nu, og det er først i dag jeg har fået taget mig sammen til at teste dem. Jeg har en sygedag så tænkte at det var det perfekte tidspunkt at få dem testet. Jeg er ret skeptisk når det kommer til voks og voksstrips, da jeg ikke har været ret heldig med det før, men jeg tænkte at jeg ville give dem en chance nu hvor det er 10 år siden sidst jeg prøvede den slags. Og da disse er med avokado olie så tænkte jeg at de nok ville være en del anderledes end dem jeg har prøvet før. Og det synes jeg også at de er. Det svier ikke på samme måde og så føles benene altså en del mere bløde end det andet. Så jeg hader dem ikke, og det er en virkelig stor forbedring. :D

De er også super nemme at bruge og man har ikke noget svineri bagefter. Dét er et virkelig stort plus - jeg hader at stå og rode med en masse voks der sidder i alt og ikke kan komme ordentligt af. Så jeg kunne godt gå hen og blive ret glad for denne metode. Selvom jeg pt. er mest til "slibe"-metoden. Men det fjerner jo ikke hårene med roden som denne gør. Såå... jah.. Tiden må vise hvad der sker. Men kan klart anbefale disse. Selve webshoppen (linket foroven) er oppe om nogle dage så I selv kan bestille dem derfra hvis det skulle have en interesse.Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)