Throwback Thursday - Jeg har altid levet med katte

Jeg har altid været glad for dyr, og vi har også haft hunde da jeg var lille, men kattene har vi altså altid haft. Selv til-løber-katte. :D På billedet ser I mig og vores lille vildkat i 1988. Jeg var rigtig glad for denne lille misser også selvom det var en kort fornøjelse. Jeg mener nemlig at den forsvandt igen - den var jo ikke en vildkat for ingenting. Og vores katte havde altid adgang til udendørs-livet, så risikoen for at de forsvandt var der jo.

Og som I kan se, så var vi altså ret glade for vores dyr. De blev behandlet som var de vores søskende. De blev puttet med puder og dyner/tæpper og vi havde faktisk også en hunkat, Missemor, som vi klædte på med tøj fra vores dukker. *Haha* Utroligt at hun gad finde sig i det dengang. :P Hun var sku en dejlig kat. Indtil hun desværre blev kørt over og jeg var den der fandt hende. Jeg blev virkelig knust. Og mine forældre troede ikke det var hende der lå over på den anden side af vejen, men det måtte jeg jo så fortælle dem at det var.

Så jeg har altid haft kat, og derfor har jeg utroligt svært ved ikke at have en den dag i dag. Så jeg er taknemmelig for min lille pelsklump, som lige pt. ligger og bobler her ved siden af mig.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)