Min Top 5 - Parfumer

Jeg har før i tiden samlet på parfumer og havde alt alt for mange liggende i min skuffe, så for små 2 måneder siden ryddede jeg godt og grundigt ud i min samling. I den forbindelse gemte jeg kun på de parfumer som jeg virkelig elsker og dem jeg bruger mest - resten blev smidt ud eller ned til genbrugeren (dem der næsten ikke var blevet brugt af i hvert fald). Jeg besluttede mig så for at lave en top 5 over de parfumer jeg holder mest af, og det er så hvad jeg vil dele med jer her på bloggen i dag. Regner med at lave flere "Top 5"-indlæg, så hvis I har nogle idéer til ting jeg kan gøre det med, så skriv det til mig i dette indlæg. Vil gerne lave så mange som muligt.

Jeg havde faktisk lidt svært ved at dele dem op i 1-5, da de to første faktisk ligger lige. Der er tale om min "Cat Deluxe" af Naomi Campbell og "Moment de Bonheur" parfume fra Yves Rocher. "Cat Deluxe" er en meget gammel favorit og har været en jeg har brugt i mange år efterhånden og "Moment de Bonheur" er en helt ny favorit. Eller ny og ny - jeg har haft en lille prøve af parfumen i et stykke tid, og har elsket den lige siden jeg fik den. Så da jeg kunne få en full-size gratis, så sprang jeg straks til og har aldrig fortrudt det.

De næste 2 er fra CoolCos og er henholdsvis "Seductive" og "Natural" - begge to virkelig lækre dufte. Efter at være kommet i besiddelse af disse to er jeg blevet mere og mere hooked på at skulle have resten af duftene fra dem. Der skulle vist være 5 mere, men til 150,- stykket så ville det blive pænt dyrt at skulle købe dem alle sammen, men de er jo egentlig billige nok. Ville bare ønske jeg kunne dufte til dem inden jeg købte dem, for hvad nu hvis der er nogen af dem jeg ikke synes om? Så det håber jeg at jeg får mulighed for en dag.

Den sidste er endnu en fra Yves Rocher og er den der hedder "Néroli" fra linjen Secrets d'Essences. Yves Rocher er faktisk dem jeg har haft flest parfumer fra i mit liv, og jeg tror aldrig jeg stopper med at få dem derfra, for de laver altså overraskende mange gode.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)