Dagens Makeup Look (Mit Go-To-Look) - The Light Smokey Eye8 kommentarer:

 1. Wow, hvor er du smuk! Elsker det tredje billede af dig :D
  Dejlig blog, nyder at følge med.

  SvarSlet
 2. Rigtig gode billeder af dig!
  Jeg kom egentlig til at tænke på, om du mon nogensinde har lavet et indlæg om din psoriasis? Jeg har selv fået konstateret en meget mild grad af psoriasis på mine hænder for ikke så lang tid siden, så er lidt nysgerrig på, hvordan og hvorledes du håndterer det? Bruger du creme/piller? Hvor på kroppen har du det? Har du tips til, hvordan man håndterer det? :)

  På forhånd tak!
  /Camilla

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D
   Jeg har lavet et par stykker hvor jeg skriver om min psoriasis. Jeg har især et hvor jeg viser billeder af det og det kan du finde under dette link: http://www.giz-blog.dk/2012/09/jeg-er-et-misfoster-i-hvert-fald-udenpa.html - og det er kun blevet værre siden da.
   Jeg har snart testet mange ting uden at finde noget der fungerer for mig. Cremer, laserbehandling osv. Nu er jeg igang med nogle piller jeg har fået igennem sygehuset. Synes ikke de virker, så det kan være at jeg skal sættes op i dosis. Problemet med dem er bare at jeg bliver ret syg af dem jo mere jeg får. Men hellere lidt kvalme og maveproblemer end at rende rundt og ligne noget der er løgn.

   Men hvordan man håndterer det? Puha.. det har jeg selv svært ved at finde svar på. Mange siger at man bare skal acceptere det, men det er somregel folk der aldrig har prøvet det på egen krop. Så jeg kan kun sige - kæmp videre. Råb højt hos læger og sygehus og så dem overbevist om at gøre alt for at hjælpe.

   Slet
 3. Det klæder dit smukke ansigt og du har lagt det meget smukt på :-)
  Og så har du de mest fantastiske smukke øjne, både blå og med lidt brun, smukt spil :-)
  Aften hilsner herfra.

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)