Hvad synes jeg om Metalliske Tattoos?!

Ja jeg må jo indrømme at jeg er faldet i "Metallic Tattoo"-dille fælden. Jeg har bestilt en del på nettet, men desværre er stort set alle i guld, og det er slet ikke mig. Jeg leder stadig med lys og lygte efter nogen i sølv, men det er ufatteligt svært at finde. Derfor er jeg nødt til at købe ark fyldt med guld-tattoos, for at få en enkelt i sølv jeg synes om. Men der kommer forhåbentlig flere i sølv med tiden - ik? Ellers må fabrikanterne satme igang. :P Jeg vil have nogle sølvtattoos!

Der er så forskellige designs jeg leder efter. Jeg vil gerne have sølv-"kæder", stjerner og meget gerne drømmefangere også. Jeg leder her til sommer efter strand-inspireret tattoos. Altså med søstjerner, bølger og den slags. Jeg er jo inde i en beach-periode, så det ville være så perfekt.

Fandt faktisk en drømmefanger i går, som jeg tror er sølv i størstedelen af designet og det sjove er at siden hedder LookFoxy - Foxy.. *Hehe* Det er lidt pudsigt nu hvor jeg er lidt af en ræve-tosset tøs. :D Så det kunne jeg ikke lade være med at smile lidt af. Men det er den i tattoo-design nr. 13 inde på deres site. Jeg elsker at det er i et "blomster"-design og at der er de der "kæder" der hænger fra snor til snor. Minder lidt om det jeg plejer at tegne på mine zentangles/Zendoodles. Så jeg føler den drømmefanger er perfekt til mig. Men jeg er bare meget usikker på om der er for meget guld i den. Synes det er svært at se på billedet. Men jeg vil prøve og se om jeg kan finde et bedre billede af den online og så kan det godt være at jeg overvejer at købe den. :)

Hvad synes I om denne nye trend med metallic tattoos?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)