"Back to School" Outfits

Nu går der ikke længe før skolerne starter igen, og jeg må faktisk indrømme at jeg savner det lidt. Spændingen i at starte et nyt sted, møde nye mennesker og lære nye ting. Det er dog kun starten jeg savner, for når jeg har gået et sted længe nok, så synes jeg ikke rigtig længere om det. Og tiden på til skolestart er den mest spændende. Nok mest fordi jeg er typen der gerne køber nye ting op til. Nyt tøj, ny skoletaske, nye skriveredskaber, noteshæfter osv. Alt nyt. :D Er jeg den eneste der gør det? *Hehe* Please tell me I'm not.
Men altså i den forbindelse, har jeg været henne og finde lidt frem, som jeg godt kunne se mig selv købe op til første skoledag (hvis jeg altså havde råd og kunne finde det i min størrelse) - i hvert fald stilmæssigt. Der er tale om to forskellige outfits og en lækker behagelig skoletaske.

Mange holder sig gerne væk fra den klassiske rygsæk, men synes faktisk det er ret vigtigt at man finder en taske der ikke ødelægger ens ryg. Jeg har selv været typen der brugte skuldertasker eller håndtasker som skoletaske, men det ødelagde virkelig min ryg, så vil aldrig gøre det igen, selvom mange synes den klassiske skoletaske er yt. Jeg vil hellere have en god taske som ikke føles for tung og uhandy. Tasken på billedet minder lidt om den jeg har nu og jeg synes faktisk at de kan være okay pæne og acceptable så længe man holder sig til den sorte uden alt for meget "larm". Så går den også til alt. :P

Det er stadig Sommer, så hvorfor ikke tage et outfit på der passer til årstiden? Måske en sød blomstret kjole eller shorts sammensat med en simpel t-shirt? Sæt det sammen med et par simple sandaler og så har du faktisk et rigtig fint ourfit, som er både behageligt men samtidig med også lidt fun. Elsker begge dele til denne årstid.

Det hele er fundet hos Spartoo, som også har en masse andet lækkert og billigt på deres site.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)