Dagens Aftensmad - Pasta Salat & Kylling

I dag stod der pastasalat og kylling på menuen. Kylling får jeg næsten hver dag, men det var længe siden jeg havde lavet mig en god omgang pastasalat, så det skulle være i dag. Jeg blev lidt i efterårs-humør pga. regnen og derfor blev det den orange peberfrugt jeg købte med hjem til det. :P Så det blev altså en orange "Efterårs"-pastasalat. *Hahahahah*

Min personlige pastasalat består af:
● Pasta
● Creme Fraise
● Sennep
● Honning
● Løg
● Feta
● Peberfrugt

Jeg laver det ikke på mål, men mere efter øjemål og hvad jeg lige synes er passende når jeg tilsmager det. Så man blander det efter ens egen smag. Jeg kan godt lide at det er lidt stærkt men samtidig lidt sødt, så jeg putter gerne lidt ekstra i af både honning og sennep (den stærke slags). Og ved I hvad det bedste er? Hvis man laver en stor portion og der derfor er noget til dagen efter - for den er absolut bedst på andendagen. :)Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)