Underholdning fra altanen

*Hahahahaha* Jeg kunne seriøst godt undvære et TV her hvor jeg bor. Du behøver bare sætte dig henne ved vinduet eller ude på altanen, for al underholdningen ligger for dine fødder nede på gaden. Jeg har seriøst haft latterkramper i maven her til aften. Hold nu op hvor har det været morsomt. Jeg plejer at dele disse "oplevelser" sammen med en veninde jeg gik på HF med, men vi har ikke rigtig kontakt til hinanden længere - desværre. Vi kunne bruge timer på at more os over folk på gaden.

Udover at savle over duften af flæskesteg (eller i hvert fald en steg af en art) inde fra naboen, så har jeg virkelig haft nogle sjove oplevelser her fra altanen af, som jeg her vil prøve at beskrive for jer.

Der er en del turister i byen og også en masse af de nyankomne asylansøgere og hold da nu op hvor er det sjovt at høre så mange forskellige sprog blandet sammen i en pærevælling. Det lyder virkelig.... umuligt. Men sådan har de det jo sikkert også med Dansk, nu hvor det er så svært et sprog at lære, men alligevel. Nogle af de ting de siger kan jeg jo ikke engang udtale! Og det går så stærkt! Damn. :D

Derudover så bor jeg over for et værested for folk med problemer af forskellig kaliber. Alkoholisme, handicap i forskellige former, skizofreni, downs og tourettes syndrom osv. Og der er især en der lider ret kraftigt af tourettes som har ufrivillig vredesudbrud. Han kan ud af den blå luft bare fyre en masse skældsord af til alle de forbipasserende og reaktionerne fra dem kan seriøst være hylende morsomme. Det er selvfølgelig ikke sjovt - det er skide synd at mennesker skal lide af den sygdom, men folk reaktioner til det kan være virkelig skægt. Det er selvfølgelig ikke så sjovt når folk så begynder at råbe grimme ting tilbage til ham, men der er nogen der tager det virkelig pænt.
I dag skete det igen og manden han mødte fik så stort et chok at han røg på røven. Hoppede lige en halv meter og ellers bare ned og sidde. Jeg kunne ikke holde latteren tilbage og måtte så lige råbe ned til ham at hans nye ven der altså har tourettes og ikke kan gøre for det. Ved I så hvad han gør? Han knækker sammen af grin, det samme gør ham den anden og så giver de pludselig hinanden et kram. Se dét er sku hvad jeg kalder kærlighed for sine medmennesker til trods for deres forskelligheder. :D

Jeg får også hilst og vinket en del til de nye flygtninge der er kommet til byen og bliver ønsket en god dag og de får selvfølgelig samme hilsen med på vejen. De smiler sku så meget de mennesker at det smitter.

Og sidst men ikke mindst så er der den type Dansker der findes rigtig mange af her i byen - de der typer der tror de er ihh og åååhh så rå. De trækker en ordentlig snotklat helt op i bihulen og spytter så resten ud for fødderne af dem selv - og endda rammer deres egne sko en gang imellem og reaktionen fra dem selv på det er priceless! De står der med benet flagrende foran dem og skriger op som en stukket gris. *Hahahahahah* Åhhh hvor jeg elsker det!
Og så er der deres ansigtsudtryk når de skal se "rå" ud. De ligner jo seriøst nogen der har lugtet til noget rigtig krads stads. Fuger i panden, øjnene knebet sammen, overlæben hævet en smule og så ellers bare det der latterlige udtryk i resten af ansigtet. *HAHAHHAHAHAHA* Og lad os ikke forglemme kropssproget! Deres totalt dovne gangart. Lort i bukserne og tons tunge arme og strudshals. OMG det er simpelthen bare klasse at se på. Og de tror oprigtigt at det får dem til at se rå ud. Og så hører det jo til at de skal sidde og hænge ud af deres biler imens de kører rundt som død og helved. Bremse hårdt op og lave hjulspind ved hver rundkørsel og lige så snart de ser nogle letpåklædte mindreårige piger.

Til sidst er der så det der kommer ud af deres mund når de taler sammen. Eller taler det er måske så meget sagt, for de råber nok nærmere til hinanden. "Hey dig man! Ja dig! Hvad fuck laver du man? Kom lige herover man! Kom og sig det face to face man, din fucking taber man! *Hahaha* Ja man dit fjols! Skulle vi ikke have den joint og den øl man? DU SKAL DA IKKE BARE KØRE FRA MIG MAN! Fuck dig man!" Åhhhh mavekramper igen bare ved at genopleve den samtale. Jeg har ikke grint så meget i lang tid. Rigtig mange unge mennesker her i Faaborg taler sådan og det er gerne den der gruppe af mennesker der prøver på at være rå og respekteret af deres andre venner. Men der er jo intet råt over den opførsel. Helt seriøst! Jeg griner af dem. Mange griner af dem. Jeg er normalt ikke typen der taler grimt om folk, men denne type mennesker ber' virkelig om det. De skaber ikke noget godt ry for dem selv og det er synd, for jeg tror seriøst det kunne være nogle unge og fornuftige mennesker hvis de en dag indså hvor galt de er på den.

Men det er virkelig underholdende at se på. Så alt fra underholdning, til søde gestusser, til vild drama nogle dage (uheld, slåskampe og andet ballade) og hverdagsting, er hvad man kan opleve ved at bo her i hjertet af en masse forskellige typer af mennesker. Man har som sagt faktisk ikke brug for et TV. :P

4 kommentarer:

 1. Ha ha ha et sødt indlæg, du fik revet mig helt med :-)
  Det er jo livets gang i Lidenlund :-)
  Kan du have en skøn dag uden tv :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. *Haha* Synes sådanne dage er så hyggelige. ;)

   Slet
 2. Sidder med et smil på læberne over dette indlæg :) Kan lige forestille mig dig sidde som en anden gammel nysgerrig tante på altanen og være nysgerrig :)

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)