Kalender kreativitet siden sidste gang

Langt om længe fik jeg svar fra dem jeg skal have min kalender fra. Har ventet utroligt mange dage og der var dårlige nyheder. De 3 uger der er gået siden min bestilling er der INTET sket fra deres side af. Min kalender var ikke engang gået i trykken. Hvad fanden?! Ja jeg er sku godt gal. Men fik at vide at der ikke går mange dage før den gør det. Det er bare irriterende at miste en hel måned i den. De kunne godt have gjort opmærksom på problemet så man måske kunne få rykket en kalender mere på i den.

I mellemtiden har jeg dog fået lavet lidt mere til at dekorere den når den langt om længe når frem. Har dog næsten fået en aftale i hus med en der vil lave klistermærker til mig hvis jeg designer dem, så det er måske lidt spildt at lave disse i farvet karton, men jeg laver dem nu alligevel. Så har jeg da dekorationer nok til 2 kalenderår hvis jeg også får klistermærkerne. Så kan jeg bruge disse det ene år og klistermærker det andet år. Så det bliver spændende at se hvordan det samarbejde bliver. Det er en sød kvinde fra Sverige der har tilbudt at lave dem sammen med mig, da hun har maskinerne til det.

Nå, men her får I da lige at se hvad jeg har fået lavet siden sidst.2 kommentarer:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)