Det har været en mærkelig dag

Ohhh man hvor har dagen i dag dog været mærkelig. Føler slet ikke det har været en hel dag. Og spørg mig ikke hvor alle de timer er blevet af, for jeg ved det virkelig ikke. Vågnede op med det særeste humør - opgivende og totalt tom. Ved ikke om det er min medicin der gør det, eller om det er de sidste par ugers hændelser der er skyld i det. Er nok mest i troen om det sidste. Jeg har ikke været særlig heldig med noget som helst og alt er bare gået totalt skævt. Men håber at næste uge bliver bedre, så i morgen vil jeg prøve at lade lidt op. Burde også få ryddet lidt op i hele lejligheden, få gjort lidt rent osv, men ved ikke om det bliver i morgen eller om jeg rykker det til mandag. Kommer meget an på humøret.

Klokken er egentlig mange og jeg burde hoppe i seng, men er slet ikke træt. Vil derfor stene lidt "Supernatural" i stedet og lave lidt crafting. Det er lidt spildt arbejde hvis jeg alligevel går hen og får lavet klistermærker, men... jah jeg synes faktisk det er ret hyggeligt at sidde med - også selvom jeg gerne gør det til langt ud på natten. Men det er weekend, så der er ingen skade sket i det i dag.

Håber I andre har haft en bedre lørdag og har fået nydt det gode vejr.

11 kommentarer:

 1. Jeg ved ikke om det bare er mig, men synes du virkelig lidt "down" for tiden..??
  Er det noget jeg skal forsøge ødelægge en dags tid.. ha ha..

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har observeret helt korrekt. Er inde i en rigtig dum periode. /: Og jo det må du da meget gerne prøve :P

   Slet
  2. Eller down er måske et sært ord at bruge, for så meget tror jeg ikke det er... det virker som om du isolere dig en del og det ved jeg fra mig selv er lidt farligt.. det kan være rart i en periode, men i for lang tid kan være farligt.

   Tænkte at jeg måske kan besøge dig en dag.. hvad vi skal lave aner jeg ikke, men det kan vi jo altid finde ud af. <3

   Slet
  3. Du er velkommen på besøg. :) Ved bare ikke lige helt hvad vi skal foretage os hernede. Der er ikke den helt store by at gå rundt i. *Haha*

   Slet
  4. Man kan altid gå en tur.. du kunne også gi mig et vild makeover.. ha ha.. eller vi kunne nørd lidt.. Kunne også smide grillen i bilen og så kunne vi køre ud i naturen og grille. mulighederne er der.. Jeg er ikke tyk - bare fuld af gode ideer.. ha ha :P

   Slet
  5. Jamen en gåtur ned igennem byen og nørde hos mig bagefter kunne vi da sagtens finde ud af :D

   Slet
 2. Jeg er frisk hvis du har lyst til dag.. synes jeg keder mig til for tiden :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Skal vi finde en dag i næste uge så? :D Håbe på at vejret er godt og så gå en lille tur i vores meget lille by? :D

   Slet
  2. Det kan vi måske godt..jeg har ikke rigtig nogen planer overhovedet.. Faktisk ret kedeligt.. Det skal bare helst ikke være sidst på ugen, da jeg skal ha handlet ind til at holde fødselsdag i weekenden.

   Har i en ordenlig strand man kan gå ned og kigge lidt på eller..? :P

   Slet
  3. Vi har Klinten men der er sort af mennesker. Men vi kan godt tage ned og kigge. :) Ser lige hvordan vejret er tirsdag eller onsdag hvis du kan en af de dage?

   Slet
  4. Jeg har ikke de store planer for tirsdag eller onsdag endnu.. :D Du kan tænke over det og så skrive til mig på twitter når du ved mere.. <3

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)