Min kalender fra Personal-Planner.com

Se lige hvad der lå og gemte sig i postkassen da jeg kom hjem fra lægen tidligere - MIN KALENDER! :D Hold da op hvor har jeg ventet længe på at modtage den. Den har været mange uger undervejs pga. sommerferie osv, men nu kan jeg langt om længe få taget den i brug. Jeg var dog henne og rive den første uge ud, da jeg ikke vil have tomme uger i min kalender og så er jeg igang med at fylde de uger ud efterfølgende som vi har været igennem. Tror og håber på at det bliver rigtig fint. Er i hvert fald godt tilfreds med den første uge's dekorationer indtil videre. Billeder kommer her på bloggen når jeg er færdig og så vil de efterhånden komme én gang om ugen.

Jeg er blevet super glad for det nye design jeg har fået lavet til den, samt opbygningen indeni. Jeg har stadig lidt under et halvt år tilbage i den gamle kalender, men den har den forkerte opstilling når det kommer til det projekt jeg skal bruge en kalender til. Derfor har jeg fået mig en ny, som så fra nu af gælder et helt år. Den gamle kalender kan I se i dette indlæg (hvor jeg viser design og opbygning, samt fortæller om de forskellige muligheder man har i designeren). Som I kan se, så er der lidt forskel fra den gamle til den nye. En anden lille detalje jeg har opdaget de har tilføjet, er måneds-markeringen helt ude i margenen af siderne. Det synes jeg er en virkelig lækker detalje, som jeg faktisk har manglet i den forrige.

Jeg har valgt et meget simpelt design, som giver mig mulighed for at lave lige hvad jeg har lyst til. Samt at jeg har valgt et semi-vertikalt uge-design, som også har en ekstra lille rubrik hvor jeg kan designe alt efter hvad ugens tema bliver. Det bliver så fint! :D

Hvis I selv skulle have lyst til at kigge nærmere på det og gerne vil have en kalender med dit helt eget design og valgfri opstilling, så giv Personal Planner et besøg. Prisen er måske lidt høj, men det er ingenting i forholden til de andre populære kalendere der er derude og som alle snakker om. Det er et billigere og lækkert alternativ som giver dig mulighed for at skille dig 100% ud af mængden.

4 kommentarer:

 1. Ej hvor sejt at man sådan rigtig kan lave sine egen blogger 'event' kalender... Den er blevet super god Anne-Mette. (er noget misundelig :) )

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja jeg har været rigtig glad for den første jeg fik fra dem, så min næste kalender skulle også være derfra. Jeg elsker at have noget inden andre har. ;)

   Slet
 2. Hej Anne-Mette
  Ville bare spørge om du ville hjælpe mig for jeg har godt nok nogle problemer med det at designe indholdet☺️ Det er nemlig at , jeg simpelt hen ikke forstår hvordan du designer selve ugerne i det design som du har, og så ville jeg også spørge dig om hvilken størrelse du har👌🏻

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen jeg vil da meget gerne hjælpe dig.
   Jeg tager en dag af gangen og laver materialerne efterhånden som jeg får brug for dem. Så det er bare med at have en idé om et tema eller farve man vil køre med den enkelte uge og så gå efter det. :)
   Det er en A5 jeg har.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)