Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #2

Så er det langt om længe blevet tid til at sætte dette projekt igang. :) Jeg modtog min planner i går og har det meste af aftenen og natten siddet og dekoreret de to sidste uger. Jeg har brugt de to uger til at teste lidt forskelligt og se om jeg kunne finde ud af hvad min stil skulle ende ud med at være i min kalender. Er stadig i test-perioden med denne uges dekorationer, men dem ser I først på mandag. Det er nemlig planen at jeg hver mandag vil vise hvordan min forrige uge så ud, så det bliver en fast ting her på bloggen i et års tid. Nogle uger bliver nok mere travl end andre, så det kan godt være at der nogle gange går nogle dage hvor der kommer forsinkelse på, men det går nok. :)

Men altså.. Denne gang har jeg 2 uger at vise jer. Min favorit er helt klart den første uge i strandtemaet. Jeg elsker farverne og synes det har et hyggeligt scrapbooking-look over sig. Anden uge er jeg ikke helt så vild med, men ville gerne prøve at dekorere lidt med noget washi-tape og se hvordan det kunne ende ud med at se ud. Og så skete der heller ikke så meget den uge, så det var svært at fylde den ud. Men her ser I billederne.

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

13 kommentarer:

 1. WAUW hvor ser det bare godt ud! :D

  SvarSlet
 2. Det ser overdrevet godt ud, der ligger i hver fald meget arbejde i det. Sådan Anne-Mette, dette er inspiration på højt plan :)

  Kh Louise
  http://bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør der ja. :) Men responsen for mit arbejde er arbejdet og tiden værd. :D Og mange tak.

   Slet
 3. Hvor ser det fedt ud! Og tillykke med din nye kalender :D Jeg glæder mig til at komme igang med min egen kalaneder.. Når vi en gang får lavet den :)

  Har du selv lavet sommerfuglene?

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :D Jeg vil også glæde mig til at se din når du når så langt. :)
   Nej sommerfuglene var nogle meget gamle klistermærker jeg havde liggende.

   Slet
  2. Kan du huske hvor de er fra?

   Tak. Jeg glæder mig til at komme i gang med det, har så mange idéer som jeg gerne vil i gang med :) Jeg glæder mig til at se flere at dine fede temaer :D

   Slet
 4. Wauw! :) Kan forstå du selv laver dine dekorationer? Var sikker på at det var klistermærker fra Etsy eller noget. Du er meget talentfuld og har et godt kreativt øje! Ville elske at købe klistermærker fra dig, hvis du en dag får redskaberne til det! Glæder mig til at følge med :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg laver dem selv ja :) Havde jeg printer og en cuttingmaskine så lavede jeg også mine egne klistermærker. Og jeg takker da mange gange. :D

   Slet
 5. Ser virkelig fedt ud, elsker det..
  tager det ikke sygt meget tid.. <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er ret tidskrævende. :P Men det er hyggeligt og responsen er fantastisk.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)