Pizza Aften er en god måde at starte Weekenden på

Som overskriften siger, så har jeg en "Pizza Aften" i dag. For nogle måneder siden spiste jeg ude hos de gamle hvor vi fik færdigkøbte pizzaer fra Lidl. Normalt er jeg ikke begejstret for den slags, da de gerne ender med at være et stykke tørt pap med en smule fyld på, men denne fra Lidl - WOW! Den hedder noget med "American...."et-eller-andet og de har seriøst den lækreste tykke og saftige bund. Det må være en eller anden speciel pizzadej de har brugt til denne. De minder faktisk en smule om deep-pan pizzaer, selvom de ikke tilberedes i sådan en. Men totalt lækre er de. Jeg fylder dog altid mere fyld på, så jeg puttede lidt pepperoni og ananas på også. Perfekt pizza! :D

Havde så også lige en sjat cola tilbage (dog lidt tam) som fik et par isterninger og en lime. Så føles det næsten som at spise ude. Super start på weekenden oveni alt det andet ret så trælse der er sket tidligere. Og resten af aftenen står på fredags-hygge med gensyn af hele "Supernatural"-serien, lidt fredags-guf og endnu mere crafting. Vil prøve at lave lidt mere af det jeg har stående på listen over ting jeg gerne vil bruge i min kalender - når den altså på et tidspunkt dukker op.

Ha' en fortsat god fredag alle sammen!

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)