Regn giver mig lyst til at finde idéer til Efterårs indlæg

Jeg skal da lige love for at vi fik vand hernede på Sydfyn i nat, og jeg blev vækket af et brag uden lige omkring kl 4 i morges. Har normalt ikke problemer med at sove når det tordner, men dette lyn slog ned ikke så langt herfra og det var så voldsomt at det kunne mærkes. Så jeg var glad for at jeg inden jeg hoppede i seng fik slukket for alle kontakter og revet stik fra lamper og andet elektronik ud af dem. Man kan aldrig vide sig sikker når det er så voldsomt tordenvejr. Og vi har så også fået omkring 45-50mm regn, så det var en voldsom våd nat. *Hahahahah* Desværre er det ret lummert i dag, så tordenvejret har ikke varet længe nok.

Men fordi vejret er ret øv og man ikke rigtig giver bevæge sig udenfor i dag, så har jeg planlagt lidt hygge. Tog mig et langt og afslappende bad i morges og har så efterfølgende været henne og ordne negle på både hænder og fødder samt haft fødderne i et fodbad. Senere står den på ansigtsmaske og andet hyggeligt - forhåbentlig også lidt læsning. Skal have læse "Dåsemakrellen" færdig så jeg kan få skrevet et review om den. Den udkommer her i August, så må hellere se om det er en jeg kan anbefale jer. :D

Derudover så sidder jeg også og kigger lidt på nettet efter idéer til indlæg til Oktober. Jeg har en plan om at jeg gerne vil skrive et Efterårs-inspireret indlæg om dagen og de kommer ind under en overskrift der starter med hashtagget #Blogtober. Håber det bliver en succes, da det godt kunne ende med at blive noget jeg gør flere gange om året, bare med andre hashtags. Jeg har også planer om at lave en BlogChallenge den måned, så I også kan få lidt hyggeligt at deltage i. Hvad siger I til det? Og har I eventuelt nogle idéer til den? Så skriv gerne.

2 kommentarer:

 1. Jeg kunne måske godt lokkes til at deltage i en lille challenge :P
  Min tanke var at der gerne må være noget med som er sjovt..
  Har rigtig svært ved at udtrykke mig sjovt på min blog synes jeg.. Der bliver altid så normalt eller alvorligt.. Hvordan er man sjov på skrift? :P ha ha

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved endnu ikke om en challenge bliver aktuel, da min Blogtober bliver svær nok at finde emner til :P

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)