Weekenden er her og det gør mig glad

Så blev det langt om længe weekend. Har set frem til denne fri-weekend længe nu. For at jeg skal kunne nyde den på fulde drag, så har dagen i dag været tætpakket med gøremål og det har været rart at få overstået. Så der skal ikke handles mere denne uge, der er blevet ryddet op osv og der er intet praktisk på to-do-listen som kan forhindre mig i at koble 100% fra. Fantastisk følelse.

Planen denne weekend er så at jeg vil hygge med en masse kreativt, se en masse serieafsnit og måske endda få læst lidt imens jeg forkæler mig selv med lidt ansigtsmasker, fodbad osv. Det er super rart at jeg på det seneste har haft mulighed for at gøre disse ting én gang om ugen. Det giver altså lige det der ekstra positive pift i hverdagen. Tror faktisk allerede jeg vil forkæle mig selv lidt i aften. Vil tage computeren med over til sofaen, smide mig på langs og bare nyde ikke at have nogle planer for resten af dagen. Har utroligt ondt i maven, men det er helt igennem min egen skyld. *Hahahahah* Jeg har simpelthen fået spist alt for meget. Men det var lækkert og pga. tilbud, har jeg karbonader til en hel uge samt lidt kylligebryst. Se dét er sku ikke dårligt! :P Jeg skal bare lære ikke at spise for meget når det er så lækkert - og her gælder det også af mine salater. Jeg har en dum vane med at glemme at spise hele dagen og så spise alt for meget om aftenen. Dumt dumt dumt! Men får da drukket en masse vand for tiden, så det er meget godt.

Nå, men jeg vil dekorere dagen lidt i min kalender og så hedder det sofatid. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)