Vejret er lækkert igen og jeg får det bedre

Himlen er blå, vejret er lunt og jeg er ved at være okay igen. Er stadig en smule tung i hovedet og har en smule kvalme, men håber det sidste går i sig selv inden aften. Har så også allerede fået ordnet en masse småting og har fået ringet til lægen for at bestille tider til blodprøver. Jeg forsøgte at bestille tider på nettet i aftes, men det var ikke muligt. Troede så at jeg slet ikke ville kunne finde tider, men det var ikke noget problem da jeg fik kontakt til sekretæren. Så nu er der bestilt tid til blodprøver de næste 3½ måned indtil jeg igen skal på sygehuset i Odense. Det var rart at få på plads.

Min far ringede så også for nogle timer siden, og spurgte om jeg kunne være klar her mellem 12:30 og 13:00 da jeg så kunne få et lift ind forbi Posthuset og forbi Lidl hvor jeg skal have de kattegrus jeg er gået over til at bruge. Det er faktisk det bedste jeg endnu har prøvet og der er lidt duft i, så det ikke lugter så grimt når kassen bliver tømt. Og Cosmo er også ret glad for det. Så jeg er glad for at jeg fik prøvet det - ved et uheld faktisk - og så er det dejligt billigt. Så der skal lige et par poser med hjem i dag. Tror så også at jeg lige handler det ind jeg skal bruge til aftensmaden nu vi alligevel er der.

Derudover så venter jeg stadig på at posten skal komme forbi. Synes det er mærkeligt at den ikke har været her i flere dage, og især når jeg har ting jeg burde have modtaget for flere dage siden. Det virker altså ret sært. Men håber det kommer i dag ellers bliver jeg en smule irriteret.

Men jeg vil smutte. Vil ud og nyde solen lidt imens jeg venter på at blive hentet. :D

2 kommentarer:

 1. Hvis du en dag skulle have lidt lavvande i kassen kan jeg anbefale noget katte grus fra Netto der koster 15 kr for 8 kg. Det er med duft og katte gruset sidder ikke mellem kattens poter, som det ofte gør når de træder ud af deres kattebakke. :-) - Jeg er blevet helt glad for katte grus med duft, da det bl.a. tager lugten fra katte bakken. Hvis du skal i Lidel kan jeg anbefale deres tørkost til katte. Mener det koster 20 kr for 2 kg. Vores kat vil ikke have andet efter jeg begyndte at købe tørkost fra Lidel. Godbider i stænger til katte fra Lidel er også et hit her hos os. Mener det koster 10 kr for 6 stænger :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Giver 19 kr for 2 kg tørkost i Aldi og det er stort set det eneste han vil have. :D
   Og ja stængerne i Lidl er virkelig også nogen han nyder. Han får dog ikke så mange af dem, da han får dårlig mave :P Så det er begrænset hvad han får.
   Gruset fra Lidl er også med duft og det er simpelthen så rart når man skifter kattebakken. :D

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)