Goodiebox Juli 2015

I dag kunne jeg hente min Goodiebox nede på posthuset. Da jeg alligevel skulle den vej da jeg blev hentet, fik jeg lige min far til at holde ind ved Brugsen så jeg kunne hente min pakke. :D Har været meget spændt på denne, og jeg må sige at den heldigvis falder lidt mere i min smag end sidste måneds boks gjorde. Der er faktisk kun én af disse ting jeg pt ikke rigtig kan bruge, men det fortæller jeg mere om når jeg stiller det hele op på en liste herunder næste billede. :)


Palmolive Feel Glamorous Showerscrub - Jeg har tidligere været storforbruger af disse showergels, og har faktisk stadig en spa-version ude ved bruseren. Jeg elsker dem og de dufter simpelthen bare så lækre! Jeg har så aldrig prøvet denne med bær, så den glæder jeg mig til at få prøvet. Ender jo med at jeg køber et helt lager ind igen af de forskellige dufte. Jeg holder meget af at have lidt forskelligt at vælge imellem alt efter humør.
Koster 21,95 kr for 250 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse)

Garnier Micellar Water - Hvor er den dog bare sød i rejsestørrelse! Jeg har den store og bruger den ofte. Det er simpelthen et mirakelmiddel, så det er super dejligt at have fået en lille flaske til hvis man nu på et tidspunkt skal på weekend et sted eller ferie. Der er til utroligt mange gange i sådan en her. Jeg har i hvert fald til et par års brug nu. Slet ikke dårligt. :D
Koster 70 kr for 400 ml (denne i boksen er en rejsestørrelse)

Kevin Murphy Color.Bug - De gav os en teaser til dette produkt og mange gættede rigtigt. Jeg var lidt skuffet ved tanken om at der var hårkalk i boksen, da jeg jo i forvejen har i en masse farver, men da jeg så at denne var en shimmer-version så blev jeg faktisk ret glad. :D Problemet er så bare nu at det ikke kan ses i mit blonde hår. *Hahahahaah* Så lige nu savner jeg mit mørke brune hår. Men jeg gemmer den da bare til når jeg en dag beslutter mig for at gå tilbage til at være lidt brunette igen. :D
Koster 158 kr

Teeez Be Blushious Sun Kissed - Vi er tidligere blevet præsenteret for dette mærke, og har kun en enkelt gang været skuffet over det. Denne gang er det en sun kissed blush og hold da op hvor er den fin! Så kan det være at jeg kan snyde mig til lidt glød i ansigtet nu hvor jeg får at vide at jeg er for bleg og ulækker. :P Ja man skal sku høre meget for at have ginger-gener og har svært ved at blive brun.
Koster 189 kr

Plz Buin Instat Glow Spray SPF 15 - Blev faktisk lidt nervøs da jeg så denne nede i boksen. Var bange for at det var en selvbruner, da jeg ikke er så heldig med den slags. Jeg er et fjols til at få det smurt ordentligt på. Men blev så lettet da jeg så at det bare er en solcreme på spray der har en lille smule shimmer i. Shimmeret er meget minimalt, så den kan bruges til mange ting og så har den virkelig en skøn duft. Slet ikke den der trælse kvalmende solcreme-luft. Så jeg er glad for denne. :D Plus at den efterlader huden overraskende lækker og blød.
Koster 135 kr for 150 ml

Naked Lips Lip Balm Superfruits - Jeg har et kæmpe lager af læbepromader, så har slet ikke brug for flere, men derfor er det nu alligevel sjovt at prøve nogle nye slags, som man normalt ikke ville købe. Så denne bliver bare en del af den store samling, men den er en af de gode slags. Den er dejlig blød på læberne og virker som om den fugter ret godt.
Koster 30 krIngen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)