Throwback Thursday - Min første gang på Skagen

Jeg har aldrig rejst ret meget og har faktisk kun været i Tyskland for at handle og en enkelt gang på spejderlejer, og så var vi i Tyrkiet da jeg blev 18 og min søster skulle have været konfirmeret. Jeg var så heldig at være på Studietur i 2010, men derudover så har der ikke været rejser til udlandet. Jeg har ikke engang rejst ret meget rundt på ferie herhjemme i Danmark. Kommer ikke fra en velhavende familie, så vi har måske været på ferie inden for DK's grænser der kan tælles på én hånd.

Så da Mette på et tidspunkt tilbød mig at tage med til Skagen, og jeg havde mulighed for at tage væk hjemmefra, slog jeg altså til. Det var så Sommeren 2005 at turen gik derop. Utroligt at tænke på at der allerede er gået 10 år. :D

Og Skagen er jo et must hvis I spørger mig. Der er så mange smukke steder her i Danmark, som vi som Dansker burde se og opleve, men fordi vi bor i landet, så kommer vi ikke rigtig rundt og er turister på samme måde som folk udefra gør. Og det synes jeg virkelig er synd. Så jeg håber at jeg kan komme på flere ture som denne, da jeg virkelig gerne vil rundt og opleve vores eget land og det vi faktisk kan tilbyde dem der kommer fra andre lande når det kommer til oplevelser og seværdigheder. Men det er jo desværre ikke gratis at rejse rundt i vores eget land. Så det er sku nok derfor at jeg ikke har fået set noget mere. Men håber det en dag kommer.

Se flere billeder fra vores tur her.


2 kommentarer:

  1. Det var en helt igennem skøn uge :) og sikke mange minder man har fra den tur :) Helt vildt det er 10 år siden allerede :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja :D Vi må snart ses igen og komme på nye eventyr.

      Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)