Throwback Thursday - Skole og Klub Fodbold

Spejder var ikke det eneste jeg gik til i rigtig mange år - jeg gik nemlig også til fodbold i utroligt mange år. :) Jeg var i klubben TIF (Toftegårdsskolens Idræts Forening) og spillede også for Horne i nogle perioder. Ja jeg var faktisk utroligt aktiv da jeg var yngre og havde fysikken til det.

Vi trænede et par gange om ugen og var så til kamp hver weekend i sommerperioden. I vinterperioden trænede vi indendørs og var så til kamp når der var arrangeret nogen. Mener ikke det i denne tid på året var hver weekend. Og var også med til flere stævner hvor vi på et tidspunkt vandt sølv. Slet ikke dårligt. :D Og jeg var primært forsvarsspiller.

Men udover at jeg gik fast i klubben, så var jeg også udtaget til skolefodbold et par år. Billedet her af en gammel side i et skoleblad fra 1999 (mener jeg det var), hvor vi var blandet spillere fra 9. og 10. klasse. Vi kom desværre ikke helt til finalen, men vi gjorde det godt. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)