Nyt køb - Nilens Jord Extension Mascara

Jeg er inde i en mascara-krise lige for tiden. Jeg har for ikke så længe siden skiftet mine mascaraer ud til fordel for gummibørste-mascaraer og er også ret glad for dem, men synes bare der mangler noget. Jeg elsker både min GOSH Growth Mascara og min Rimmel London Wonder'Full Mascara med Argan Olie, men synes min GOSH smuldrer og klumper en del jo mere jeg arbejder med den, og min Rimmel London giver okay med volume men ingen længde. Så jeg trængte til en mascara der giver lidt længde, og det var så det jeg var på udkig efter i går da jeg var i Matas. Den skulle være til en fair pris men samtidig med også være skånsom mod vipperne, da jeg gerne vil have dem lange og sunde igen.

Jeg satte min max-pris på 150 kr hvilket jeg også synes er mange, men en okay pris når det kommer til mascaraer. Jeg fandt ud af at Nilens Jord faktisk har mascaraer til den pris, og jeg har endnu ikke haft fornøjelsen af at prøve dem, så tænkte at jeg ville prøve sådan en. Og de skulle være med plejende E vitamin og D-Panthenol hvilket lyder meget lækkert.

Efter et år hvor jeg ikke rigtig har brugt makeup er mine vipper blevet skrøbelige og utroligt korte, og det irriterer mig grænseløst! For det har jo betydet at jeg har gnubbet mig mere i øjnene end jeg gør når jeg har makeup på, og det har mine vipper ikke haft det godt af. Så jeg har mistet mange og mange er knækket og er ikke længere den dejlige lange længde jeg plejer at have. Så nu skal der andre boller på suppen. Jeg vil gå med mascara - også selvom jeg ikke har den store makeup på. Og burde gå mere med makeup da min hud mærkeligt nok har det bedre af det. De mange måneder uden foundation har været et mareridt. Min akne er rigtig slem og lige så snart jeg har haft et par dage med makeup så ser huden bare så fin ud. Hvad går det lige ud på? Men sådan er min hud bare. Totalt fucked up.

Da jeg gik efter lidt længde denne gang, så faldt mit valg på Extension mascaraen. Jeg var dog lidt overrasket over at selve børsten er så lille og har så korte hår, og vidste ikke helt om jeg overhovedet kunne bruge den til mine vipper. Jeg synes nemlig det kan være svært at fange vipperne med meget korte børstehår. Og så er der bare utroligt meget mascara på børsten når den er sådan og det er svært at skrabe det af og ned i tuben igen - derfor det meget messy'e udseende på den. Men blev alligevel overrasket over at jeg til trods for den lille korthåret børste kunne få mascara på mine vipper. Og så med et overraskende godt resultat.

Jeg vil ikke sige at jeg har fået ret meget længere vipper ved brug af den, men det var nemmere at arbejde med den end de andre. Især når vi snakker om lag. Jeg bruger gerne en 3-4 lag for at få det ønskede resultat af mine vipper, og jeg deler vipperne med en nål for at få dem adskilt (jeg kan IKKE lide spider-lashes!!!!), og med de andre mascaraer begynder det bare at blive mere og mere klumpet og umuligt at arbejde med. Det var ikke et problem jeg havde med denne, så allerede der er der et stort plus. Den giver så ikke ret meget volume, men det kan jeg så bare bruge en anden mascara til ovenpå.

Mine vipper er heller ikke nær så stive i det med denne, og det er noget jeg også sætter pris på når det kommer til min Rimmel-mascara. Jeg hader når de er stive og når håret sætter sig fast i dem, for det kan være pænt smertefuldt. Men det problem føler jeg ikke at jeg får med denne. Jeg har brugt den til dagens look i dag for at se hvordan den er med fuld makeup og jeg vil lade jer vide hvad min endelige mening er når jeg vender tilbage til jer her på bloggen. :)

Men allerede nu kan jeg fortælle at jeg elsker designet. Synes den hvide tube med guld-detaljerne på er helt igennem fantastisk. Den ser så lækker og stilfuld ud. Og så til kun 139 kr!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)