En Overraskende God Mandag

Det har været en virkelig lang dag synes jeg, men jeg har nået en del, så det passer mig faktisk meget fint. Dagen startede dog ikke ud særlig godt, da mit internet igen valgte at svigte mig. Uanset hvad jeg gjorde, så ville det bare ikke virke. Jeg ringede derfor ind til Stofa og de sender så en tekniker ud i morgen. Håber det er modemmet der er noget galt med, for så står det ikke for min regning at han kommer forbi. Men det skal så ikke undre mig at det så vælger at fungere fejlfrit når han kommer. Det ville være så typisk! Men supporteren kunne se at jeg har haft mange udfald i modemmet, så det lader til at være der fejlen er. Så jeg krydser alt hvad jeg har og håber på at de har et nyt med til mig i morgen.

Fordi jeg så ikke rigtig har kunne sidde ved computeren, så fik jeg ringet til banken for at lave en aftale, bestilt vlogging-kamera, fået gjort rent, fået hentet to pakker to forskellige steder i byen, været nede og købe en lille ting jeg skal bruge i Efteråret og til et #Blogtober indlæg, fået skrevet et par indlæg da nettet endelig valgte at komme igen og så har jeg fået ryddet lidt op i min reol så den ikke er så rodet når teknikeren kommer i morgen. Det var meget rart at få alt det ordnet. Har stadig et par ting jeg skal tage billeder af og skrive om, men det bliver i morgen.

Da det så blev tid til at skulle lave aftensmad, fik jeg en sms fra min mor om jeg ville ned til dem og spise med. De skulle have skinke steg med rødkål, kartofler og lækker sovs, og det kunne jeg altså ikke afslå. Så jeg blev hentet kort tid efter og fik så fyldt maven godt op derude. Slet ikke dårligt altså! Vi fik så også lige aftalt det sidste der skulle på plads til min overnatning i deres campingvogn når jeg skal passe hundene. Så nu er mad og det hele aftalt og så skal jeg bare have pakket taske osv inden jeg skal med færgen. Håber at jeg kan nå at vaske lidt tøj inden, men det burde ikke være det helt store problem. Kan jo gøre det i morgen hvis maskinen er ledig.

Så jeg har haft en del at se til i dag. Jeg er dog overrasket over at jeg ikke har følt mig stresset. Der plejer ikke at skulle ret meget til, men det kan være at det rammer mig om nogle dage når der kommer lidt ro på igen. Håber dog ikke det spænder totalt ben for mig, for det har jeg seriøst ikke tid til.

Men jeg vil lukke ned for i dag og smutte ind i sengen med en bog. Det er igen alt for længe den har ligget og samlet støv, så må hellere få læst lidt mere i den. :D Håber I andre har haft en skøn start på ugen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)