Goodiebox August 2015

Efter en masse bøvl, så kunne jeg endelig køre ned efter min Goodiebox i pakkeboksen i dag. Jeg havde bestilt betaling med mine goodiepoints, og de trak dem også - lageret fik det bare ikke at vide. Så da jeg begyndte at se alle de andre havde modtaget deres blev jeg lidt irriteret. Gav det et par dage mere, men stadig intet. Kontaktede dem så og fik at vide at jeg ikke havde betalt. WTF!?!?! Gu' fanden havde jeg betalt! Så de havde bare at få orden på den misforståelse og få den boks sendt med det vuns! Gjorde de så også da de godt kunne se at fejlen lå hos dem.

Imens jeg så ventede på at modtage min egen så jeg rigtig mange have problemer med manglende produkter i deres boks og en bryn-powder der under fragten var blevet til loose powder. Jeg frygtede at jeg også ville være en af dem med disse problemer, men det hele er der, min bryn-powder er hel... så troede jeg var safe. Lige indtil jeg tjekkede håndcremen. Låget kan ikke lukkes helt, så den vil på ingen måde være sikker i en håndtaske. Håber de vil sende en ny, da denne kun egner sig til at ligge på en hylde og blive taget af. Virkelig irriterende, for den er super lækker og jeg vil gerne have den i min taske så jeg kan have den på mig hele tiden. Så jeg håber af hele mit hjerte at de vil hjælpe mig. Cremen er så faktisk også det eneste jeg som sådan er glad for i denne boks, for hold da op hvor er den dog skuffende. Øv bøv altså. Men... så må vi bare håbe at de gør det bedre næste måned - ellers bliver jeg sku lidt træt af dem.

Men vil da lige line tingene op for jer, så I kan se hvad der faktisk befandt sig i boksen.

● Emite Eyebrow Definer - Jeg har faktisk været på udkig efter en powder til mine bryn, da jeg nogle gange mangler at kunne give mine optegnede bryn et mat look. Så jeg var ret spændt på at få denne hjem. Ved dog ikke om farven passer til mig, men det må tiden vise når jeg får den testet på et tidspunkt. Måske en smule mørk, men... jah.. Jeg vil vente og se tiden an.
Fullsize - koster 165 kr

● Emite Angular Brow Brush - Denne brush virker som en okay en af slagsen, men igen så skal den testes. Kan godt lide at den er "skæv", da det i forvejen er sådan en brush jeg bruger til mine bryn. Så kan altid bruge en ekstra. Men seriøst? 150 kr for den lille ting??? Det firma må have spist noget de ikke kunne tåle.
Fullsize - koster 150 kr

● Naobay Orange Juice Hand Creme - Vi stiftede bekendtskab med dette brand for noget tid siden i en tidligere boks og jeg har været rigtig glad for den bodylotion vi fik. Nu har vi endelig fået en håndcreme og jeg synes den har en skøn duft! Desværre så var min - som også nævnt tidligere - desværre lidt defekt da jeg ikke kan lukke den tæt.
Fullsize (100 ml) - koster 99,95 kr

● Garnier BB Creme - Jeg hader hader hader - kan ikke sige det nok - hader BB cremer... Jeg har endnu ikke fundet en som fungerer for mig og min hud. De bliver altid alt for mørke, føles for tykke og klamme i ansigtet og jah.. De er bare ikke noget for mig. Men jeg har endnu ikke prøvet denne og den virker ikke så tyk når jeg påfører den på håndryggen. Den virker heller ikke alt for mørk, så det kunne være jeg skulle teste den og se om den måske skal være den første og nok eneste BB creme jeg kan bruge. Hvem ved? Måske man er heldig. :D
Travelsize (15 ml) - koster 89,95 kr for fullsize (50 ml)

● MeMeMe Lip Glide - Havde det dog bare for %¤#¤#"##" været en anden farve, så ville dette være en perfekt lille ting til håndtasken. Coral er ikke en farve jeg vil gå med til Efteråret. Den er nok rettet mere til Sommeren, men let's face it. Den er snart ovre. Om en lille uge er det Efterår. Så jeg kan virkelig ikke se hvorfor de ikke har fundet en mere Efterårs-venlig farve - måske endda en nude eller lidt mauve? Det ville jeg måske få mere nytte ud af. Så denne er jeg ikke begejstret for, desværre.
Fullsize - koster 79,95 kr

● Nivea Invisible for Black & White Deodorant Roll-On - Denne kender jeg og det er faktisk længe siden jeg har haft en roll-on i min samling. Så bevares den kan da bruges, men det var måske ikke lige den jeg havde set komme i denne boks. Måske hellere en lille parfumeflaske (lidt større end en prøve) i rejsestørrelse med en skøn duft. Dét er da noget jeg altid har med mig i håndtasken, så det kunne de godt have fundet i stedet for denne.
Travelsize (25 ml) - koster 34,95 kr for fullsize (250 ml)

● Läkerol Strawberry Lime - Der var sneget sig lidt lækkert med ned i boksen også som lidt ekstra forkælelse udover de sædvanlige 6 ting.
Fullsize - koster 11,50 kr

● V6 Dental & White Chewing Gum - Og en håndtaske uden tyggegummi er en skændsel, så det var da også lidt lækkert de smed denne i. :)
Travelsize (fullsize) - koster 7,95 kr

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)