Lever jeg i form af en ræv i USA?! :D

Sidder med glædestårer strømmende ned af kinderne lige nu. Jeg kan ikke huske hvor meget jeg har fortalt om mine nye venskaber med folk over hele verdenen, men jeg har simpelthen fået så meget positiv energi og respons i forbindelse med min nye plads i "planner verdenen". Jeg har især været glad for at møde en kvinde fra Missouri i USA ved navn Teri. Vi blev medlem af en stor planner-gruppe på Facebook på nogenlunde samme tid og faldt straks i snak med hinanden og havde en god kemi fra start af. Vi aftalte af være hinandens plannerpals (det samme som penpals bare med planner-relaterede ting) og jeg har i dag modtaget den skønneste pakke fra hende. En masse af de klistermærker jeg har ønsket og som ikke kan fåes herhjemme (med ræve og efterårsstemning) og andet lækkert. Er selv igang med at samle ting ind til hende som jeg kan få fingrene i herhjemme og hun er allerede igang igen. Hun er sku et fantastisk menneske!

Men ikke nok med det.... der er bare et eller andet særligt over vores kemi... Det er svært at forklare, men vi har begge lagt mærke til det og efter hun gav udtryk for det for noget tid siden, så er det bare blevet mere klart for os begge. Hun er nysgerrig når det kommer til det spirituelle (fx den Wiccanske kultur) og det giver bare så meget mening. Jeg er jo selv interesseret i den slags og havde så meget konverteret til Wicca hvis det var en godkendt religion herhjemme. Vi har skrevet lidt frem og tilbage om de ting vi synes er interessante og ting vi er særligt følsomme overfor, og det er meget lig hinanden. Det er lidt skræmmende, da jeg endnu ikke har mødt en person der har det på samme måde. Så dér har jeg pludselig fundet mig en sjæleven.

Hun kæmper pt med en masse ting og en meget sjælden sygdom som har ramt begge hendes sønner, og det gør mig bare så ked af det. Især fordi de ikke har den samme form for sygesikring derover som vi har her i DK, hvilket gør det så svært for dem at få den hjælp de har brug for. Så jeg tænker meget på dem og sender dem en masse tanker hele tiden.

Jeg har så sent som i dag lige fået en besked fra hende som simpelthen fik mig til at bryde sammen i gråd. Den gode slags dog. Hun kender til min kærlighed til ræve, Efteråret og alt der har med det at gøre, og hun har gjort det til en form for terapi for sig selv at gå på jagt efter den slags som hun så kan sende mig - simpelthen for at komme på lidt andre tanker end det der plager hende. Og det gør mig bare så varm indeni. Tænk sig at et menneske på den anden side af jordkloden har lyst til at gøre den slags for mig ved siden af alt det hun kæmper med. Jeg er hende simpelthen så taknemmelig og håber virkelig, at jeg en dag kan gøre gengæld i så stor en grad at jeg kan være stolt af at kunne give igen.

En sidste ting der simpelthen fik mit hjerte til at fordoble i størrelse, var at hun fortalte at de har fået en fast lille gæst på deres grund. En hunræv som besøger dem en gang imellem. Hun fortalte så også at hun har opkaldt den efter mig (how cute is that!!!!!) og at den her den anden dag sad ved vejkanten da de kom hjem. De stoppede så op - den kiggede på dem og blev bare stående. Som Teri skrev "Det var som om den kendte os". Hun skriver også at den kom på et tidspunkt og gjorde dem opmærksom på sig selv som et form for åndeligt væsen da Teri havde mest brug for det - som var det mig der havde besluttet mig for at komme og holde øje med dem og sprede held og lykke i forklædning som det dyr jeg elsker mest. Hendes mand tror hun er blevet skør, men jeg synes simpelthen det er noget af det sødeste jeg har hørt. Har helt ondt i ansigtet af at sidde og smile sådan.

Men ja... undskyld for den ret lange roman, men havde simpelthen brug for at få det fortalt. :D

5 kommentarer:

 1. Hvor var det dejligt at læse din blog i dag :)

  SvarSlet
 2. Årh hvor er det godt Giz!:)

  SvarSlet
 3. Det er fedt, når man finder nogen, man bare klikker så meget med! Jeg ville elske at finde sådan en ven, på den anden side at jorden!

  http://industrialbarbie.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det nemlig ja. :) Og i min verden er det ikke noget der sker så tit.

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)