Bloggertræf i Odense

Så er det efterhånden ved at være to år siden vi sidst havde et Bloggertræf, og det synes jeg personligt er alt for længe siden. *Hehe* Men det har bare været svært at få det til at passe sammen osv, så derfor er der gået så længe. MEN! Synes efterhånden at vi skal gøre noget ved det, så derfor har jeg valgt at spørge jer bloggere derude (dem der er interesseret i at deltage selvfølgelig), hvornår I tror I har bedst mulighed for at mødes. Vi har Efteråret oppe til diskussion samt foråret næste år. Så det er de to tidspunkter vi koncentrere os om. Så hvis du derude kunne tænke dig at være med til et træf, så sig endelig til eller meld dig ind i vores Facebook-gruppe hvor vi fra nu af vil smide en masse informationer ind så snart der er nyt på den front. :D Jeanette og jeg vil fra nu af begynde at arbejde på træffet og se hvad vi kan finde på af hyggelige ting denne gang. Håber I er friske på at deltage. Det var super hyggeligt sidste gang.

6 kommentarer:

 1. Har indmeldt mig i Facebook gruppen og holder ører og øjne åben, lyder spændende, synes jeg og det kunne være mægtigt at møde andre bloggere. :)

  Kh Louise
  http://www.bylouise.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder dejligt og håber du kan komme med. :D Vi havde det vildt hyggeligt sidste gang, og vi håber at kunne lave et lige så godt træf denne gang. ;)

   Slet
 2. Håber I får en rigtig hyggelig dag :) Som det ser ud, får jeg desværre ikke mulighed for at deltage hvis det bliver her i efteråret... rigtig øv, men det er der jo ikke så meget at gøre ved...

  Håber bare der så kommer noget en anden gang :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vi havde en rigtig hyggelig dag. Og er virkelig ked af at høre at du nok ikke kan komme med i år. /:

   Slet
 3. Det lyder helt vildt spændende og hyggeligt! :D
  Jeg kunne godt finde på at deltage!

  SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)