Travl men skøn Lørdag

Jeg har haft en del at se til i dag, men det har alligevel været en dejlig en af slagsen. Havde besøg af posten imens jeg var i bad - han havde lidt post med til mig fra USA, Kina og Finland. Sikke da en sød postmand. :D Fik også lige lavet lidt kreativt til min kalender. Jeg har så mange idéer til temaer lige for tiden at jeg ikke kan finde nok tid til at lave dem. Men må bare skrive dem ned, så jeg har idéerne skrevet ned til når jeg faktisk skal bruge dem. Havde også lige besøg af en gammel skoleveninde som jeg har savnet meget. Hun skulle kigge på nogle støvler jeg havde og dem ville hun så gerne overtage. Jeg får dem jo aldrig brugt, så hellere at en anden får glæde af dem. Det samme gælder for en masse andre af mine sko, så de er også blevet sat til salg. Så jeg håber jeg får dem solgt.

Valgte så at gå tidligt igang med aftensmaden da den var nem - den stod på mini frikadeller, kartofler og en salat. Måtte dog efterlade det meste imens jeg sad og spiste da der pludselig var en masse uro over på den anden side af gaden. Om det var pga. alkohol, stoffer eller andet ved jeg ikke, men det var i hvert fald voldsomt. Fik ringet efter politiet og vi stod så nogle stykker og havde et øje rettet derover for at være sikker på at der ikke skete noget. Ved så ikke om politiet kom, for jeg faldt i online-fælden og sad og kiggede på materialer til kalenderen. Ups! Men det går nok. Ingen skade sket. *Haha*

Sidder nu og hygger med noget "Supernatural" og en kop varm kakao. Fik aldrig drukket den jeg lavede tidligere imens jeg kiggede Efterårs kollektionen hos Ellos igennem. Sådan er det når ens opmærksomhed bliver fanget. Der var dog ikke noget denne gang jeg faldt for. Hvor er alle de skønne ponchoer henne? Hvorfor er der ingen der har dem i deres kollektion i år? De er da ikke gået af mode, så meget ved jeg da! Så der blev jeg altså en smule skuffet. Leder nemlig efter en grå og en sort jeg kan bruge indendøre - dvs de skal ikke være i strik men i bomuld. Synes bare det er utroligt svært at finde nogen der ikke koster spidsen af en jetjager. Har I set nogen? Så smid endelig et link til dem. :D

Nå, men jeg vil smide mig lidt på langs her i sofaen inden jeg hopper ind under dynen. Håber I andre har haft en fantastisk lørdag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)