Nyt køb - Lilla Læbestift fra eBay

Jeg har længe gerne ville prøve en lilla læbestift, og tænkte at jeg kunne bestille dem fra eBay for at se om de var noget for mig. Og hold da op! Det er den fedeste farve til læbestift og så frisk og anderledes. :D Disse er af mærket QiBest og er overraskende gode når man tænker på at de stort set intet koster. Jeg bestilte en alm. læbestift hjem og så en mat flydende en af slagsen også. Selvom farverne ligner hinanden meget, så er de alligevel en del anderledes når de kommer på.

Den alm. læbestift er mere lyserød i det, men med en lipliner så tror jeg godt man kunne gøre den mere dyb. Derfor har jeg også bestilt en lille lipliner hjem som er lidt mørkere. Bliver spændende at se hvordan resultatet bliver når de når frem.
Den matte (nr 9) er derimod 100% tro mod sin farve i tuben. En rigtig flot lilla. Med disse skal man dog lige være klar over at de godt kan virke en smule mærkelige at have på, samt at de godt kan smuldre i løbet af noget tid. Men de er super sjove så længe de holder sig pæne. :D

Da det er lilla læbestifter så kan man godt risikere at de stainer ens læber en smule. Det gør den alm. læbestift i hvert fald. Den efterlader en lyserød farve på læberne når man fjerner den. Ikke at det gør så meget, men det skal man bare lige være klar over.
Den matte derimod farver ikke så meget at det kan ses når man tager den af, men fordi det er en mat læbestift, så kan det godt kræve en del skrubben for at få den af, og det vil automatisk gøre læberne og huden omkring lidt rød. :P Men det er meget normalt med disse slags læbestifter.

Men alt i alt så er jeg faktisk super imponeret over disse. Klik på linksne i teksten for at komme til den sælger jeg har købt dem af på eBay. :)2 kommentarer:

 1. God aften søde :-)
  Sikke skøn farve den lille, jeg burde jo prøve noget mere makeup i dristige farver.
  Hilsner og en dejlig weekend til dig:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak i lige måde smukke. :)
   Ja er den ikke? Og den er bare så fin på. ;) Ja spring da endelig ud i det. Man behøver ikke være så bange for farve og hvem siger alle skal gå rundt og være kedelige ens hele tiden? ;) Jeg skiller mig gerne ud fra mængden. *Hehe*

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)