Kreativ Søndag

I dag sidder jeg og klipper en masse af det ud, som jeg fik printet i gåraftes. Eller i hvert fald det jeg kan bruge, for der var godt nok meget der ikke blev til noget. Men er glad for det som rent faktisk blev printet helt ud. Det er altså lidt nemmere at lave ét stykke grafik, smide det ind i et Word dokument og duplikere det, printe og klippe ud, i stedet for at sidde og tegne, skære ud, klistre sammen og gøre det igen og igen uden at føle man kommer nogle vegne. Og løber jeg tør, så behøver jeg bare printe og klippe ud igen. Det kræver ikke så meget af min tid længere og det er rart. Nu mangler jeg så bare at lave alle mine små ting i grafisk form. Men det må komme med tiden. :) Det er i hvert fald noget jeg kan sidde og hygge mig med imens jeg ser TV eller andet en gang imellem. Og med tiden kunne det jo være at jeg finder en der kan omdanne min grafik til klistermærker. Hvem ved!? :D

6 kommentarer:

 1. Hvorfor ikke bare printe på sådan noget her http://www.etiketlageret.dk/shop/a4-etiket-1-udstanset-553p.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Fordi det er penge lige ud af vinduet hvis printeren ikke printer det ud jeg beder den om. Som jeg nævnte i mit indlæg i går er et problem jeg sidder med. Så vil jeg være nødt til at smide mange ubrugelige ark ud.

   Slet
 2. Jeg har den samme printer og den printer fint på det papir jeg linker til. Laver rigtig fine og billige klistermærker :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hjælper jo ikke rigtig på at min printer ikke vil printe ordentligt ud. :) Ville stadig være spild af mange penge fra min side af.

   Slet
 3. Klistremærkerne er rigtig flotte :) er det noget du selv har lavet eller købt? Elsker at se dine dekorerte kalender-sider - de er både inspirerende og flotte. /Maria

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er skam ikke klistermærker men grafik jeg har lavet på computeren og printet ud på papir. :)

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)