Der har været en smule stille - dette er grunden

Jeg har slet ikke været herinde hele dagen, men det er der en simpel forklaring på. :P Jeg har nemlig fået min nye DVD-afspiller hjem og er allerede gået igang med at hygge med film. Hvor har jeg dog savnet at kunne se film på denne måde. Så det kommer det meste af min dag altså til at gå med. Som I kan se, så er jeg igang med "Hunger Games"-filmene.

Derudover så har jeg været henne og tegne en ny lille figur til mit Efterårs-design og nu er jeg virkelig tilfreds. Nu kan jeg bare ikke vente med at kunne smide det på bloggen. :D Så I skal nok forvente at det kommer på ret tidligt - måske allerede 1. September. Har også fået printet lidt ting ud jeg vil bruge i forbindelse med min kalender. Desværre var der lidt problemer med den sidste side - printeren stoppede pludselig og jeg fik ikke det hele med. Ved ikke lige hvad der gik galt, men prøver igen i morgen. For hvis det er en fejl på printeren, så skal jeg have ringet ind til Bilka på mandag.

Nå, men jeg vil lave lidt aftensmad, og så skal der tages et langt og afslappende bad. Lørdag aften skal stå på mindst lige så meget hygge som aftenen i går. :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)