Gør det nemmere for mig selv

Jeg har været utrolig produktiv i dag. Jeg har fået ordnet rengøringen så jeg ikke skal tænke på det i weekenden, og så fik jeg lavet lidt planner-charms, som I kunne se i det forrige indlæg. Og derudover så har jeg besluttet mig for at det skal være slut med at smide alt for mange penge på print nede på biblioteket. Jeg har ikke haft en printer i små 10 år og nu skulle det altså være slut! Jeg besluttede mig for at tage lidt penge fra min budget konto og så få købt mig den skide printer, så jeg langt om længe selv kan styre det, og så jeg kan få printet breve osv ud hjemme så de kan komme afsted til modtager hurtigst muligt når de kommer på eBoks. Og så har jeg mulighed for at lave lidt mere kreativt til min kalender, og måske endda til næste år kan lave min egen kalender 100% som jeg vil have den. Har savnet en printer noget så voldsomt, så jeg er glad for at jeg endelig bed i det sure æble og fik købt en. Den var heldigvis på tilbud, så sparede da lidt på den. Og mht. det kreative så bestilte jeg også en papirskærer her den anden dag, så det bliver nemmere at skærer div. ting ud.

Derudover så har jeg fået bestilt mig en ny DVD-afspiller. Det er ulideligt ikke at have en og jeg har gået i mange måneder nu uden at kunne hygge med film. Plus at jeg her d. 2 September jo starter på Mindfulness kursus, og der får vi en CD vi skal afspille den halve time hver dag vi skal træne. Så jeg var ret afhængig af at jeg fik mig en ny DVD-afspiller. Og nu skete det så!

Så som I nok kan se, så har jeg gjort en del ting lidt nemmere for mig selv fra nu af. Det bliver simpelthen så rart at få styr på og være uafhængig af at skulle finde andre der kan hjælpe med disse ting. OG så kan jeg langt om længe få mig nogle film-hygge-aftner igen så jeg ikke skal sidde og glo på de evige genudsendelser de sender i TV.

Nå, men jeg vil snuppe mig et bad og gå igang med noget tidlig aftensmad. Vil hygge sammen med Prinsen i aften og måske arbejde lidt videre på #Blogtober. Hvis ikke det bliver det, så ender jeg nok med at smide mig på langs med min bog i sofaen. Lyder det ikke bare som en perfekt afslutning på dagen? *Hehe*

4 kommentarer:

 1. Vores printer er faktisk lige gået i stykker.. skod..
  Den vil ikke gribe fast i papiret mere.. øv.. og det er ikke til at leve uden.
  Vi har set at Bilka pt har en HP printer til 349 kr og den kan man også printe fra smartphone..
  Det har jeg tit savnet, så lige nu overvejer vi om vi skal købe den. :D

  Dejligt at du langt om længe fik bestilt en dvd afspiller.. :D

  Knus <3

  SvarSlet
  Svar
  1. *Hahahahahah* Det er vist den jeg har bestilt. :D Skulle gerne få den hjem i dag.

   Slet
  2. Bestilte den sammen med DVD-afspilleren på Bilka's hjemmeside. :) Og den er lækker!!!!!

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)