Hej Weekend!

Dejlig frisk og udhvilet - sådan da - og jeg sidder lige nu og skriver på min indkøbsseddel imens jeg kigger igennem det nye Costume blad.... Nej vent! Det er jo en bog! Ja I kan tro jeg kiggede lidt da posten kom med en hård pakke den anden dag og der så gemte sig denne lille sag indeni. Det er det sidste "blad" jeg får i den abonnements-aftale jeg havde med dem, og fik det så afmeldt her den anden dag så jeg ikke skal betale fuld pris nu hvor aftalen er slut. Men blev lidt overrasket over denne lille collector's edition, og faktisk også lidt glad for at jeg lige nåede at få den med. Der er lidt luksus over det, og det kan jeg godt lide. *Hehe* Det er også lidt sørgmodigt at det bliver det sidste jeg modtager, for jeg elsker at sidde og bladre dem igennem og kigge på forskellige citater, læse små personlige historier og selvfølgelig kigge på de mange lækre og inspirerende billeder. Men det er et dyrt blad, og det må jo så bare være noget jeg køber når jeg lige kan se der er råd til det. Ellers må jeg kigge dem igennem jeg allerede har for at få stillet min sult for bladet. :P Det bliver dog måske nok lidt ensformigt i længden, men den tid den sorg.

Sidder og venter på at posten kommer forbi. Både postbilen og den cyklende post, for jeg får en stor pakke i dag og muligvis noget brevpost også. Så det ville være rart at kunne modtage det med det samme, så jeg ikke skal finde kørsel for at kunne hente pakke på posthuset. Jeg smutter så ind og handler ind til weekenden bagefter. Jeg har planlagt at det skal være en total hyggeweekend med film, guf, god mad og lækkert til ganen. Jeg får nemlig min nye DVD-afspiller hjem i morgen, så det vil være oplagt med en filmdag der. Glæder mig helt. :D

Hvad skal jeres weekend gå med?

3 kommentarer:

 1. Jeg skal holde fødselsdag på stranden i morgen for familie.. ;)

  Håber du får en skøn weekend <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder satme hyggeligt. :D Krydser fingre for at vejret forbliver godt i morgen så. :D Og mange tak. <3

   Slet
  2. Det er vidst nok 4 år i træk jeg holder det på den måde.. De er altid hyggeligt og min svigerinde og jeg går altid i vandet uanset vejret.. ha ha.. har også lokket hende til at lave de lækreste jordbærkager med en makron bund.. mums.. :P kan næsten ikke vente..

   Slet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)