Mine Ordre fra Asos - Klar til Efteråret


Bukser | Kjole 1 | Kjole 2 | Poncho | Taske | Sokker | Eyeliner | Læbestift 1 | Læbestift 2

Havde ikke regnet med at den sidste pakke fra Asos ville komme før i morgen, men den nåede frem allerede i dag. :) Så nu er det tid til at vise hvad jeg har fået bestilt hjem til efteråret. Og nogle ting har jeg været mere heldig med end andre, og det vil jeg i dette indlæg fortælle jer om. Og ja jeg burde måske nok have taget mit eget billede af tingene, men noget er til vask.

Den første ting på billedet er et par bukser, som jeg troede ville være perfekte, men det viste sig at jeg fik dem bestilt 3-4 størrelser for store og så er der altså bare alt for meget stof. *Hehe* Regner dog med at sy dem lidt ind og måske lidt op også. Så håber de på sigt bliver gode.

Den første kjole jeg fik hjem var også alt for stor, men jeg tror nu alligevel jeg får stor glæde af den. Den har krympet en smule i vask, men ikke meget. Og så elsker jeg at der er lidt "wicca" over den. Det var det jeg faldt for. Og den bliver perfekt her til efteråret. Stoffet er lækkert blødt og varmt, og så er det første gang jeg har langærmet kjoler, så jeg ser utroligt meget frem til at få dem i brug når det bliver lidt køligere.

Den anden kjole er i samme stof og igen med lange ærmer og jeg elsker virkelig denne. Den sidder super godt og så elsker jeg detaljen med blondt på ærmerne, som lige giver lidt feminint til den. Åhhhh hvor jeg dog glæder mig til at blive en kjolepige til Efteråret. *Haha*

Jeg synes der er en stor mangel på ponchoer i år, selvom de stadig er meget in, men jeg fandt da en jeg gerne ville prøve. Den var på tilbud til 101.06kr så jeg tog chancen og bestilte den hjem. Selvfølgelig var jeg bange for at den ville ende med at blive for lille og for kort, men den er perfekt! Jeg elsker farven, som er en hel del kraftigere IRL end på billedet og den er simpelthen så lækker at have på. Så det var en succes.

Jeg spottede også lige en taske(pose) med ræve på, som jeg altså ikke kunne stå for. Den viste sig så at være kæmpe stor, men så er der jo bare plads til det mere i den. Så den skal da bruges når jeg skal med de gamle til Odense for at handle eller hvis jeg ved at jeg skal have en del når jeg selv er ude og handle. Og så er den jo bare så fin!

Jeg er også på udkig efter lækre sokker til Efteråret, og synes det er svært at finde nogen der er fluffy nok i anklen til at jeg får den effekt jeg gerne vil have når jeg har sko på. Disse lever ikke op til det, men de er nu lækre nok alligevel.

Jeg har ikke kunne finde den eyeliner jeg har fra GOSH, så jeg er på udkig efter andre vandfaste. Så denne fra Rimmel London i farven Starlit Black og tænke at jeg måske kunne prøve og se om den kunne være god. Blev dog overrasket over at der er sølv shimmer i den, men synes nu ikke at det gør noget. Om den så er vandfast nok til det jeg skal bruge den til, ved jeg endnu ikke, men det må tiden vise.

De sidste to ting er læbestifter. Som I nok har læst så har jeg skrevet et par gange at jeg er på udkig efter de perfekte læbestifter til Efteråret, og jeg køber normalt ikke nogen medmindre jeg kan få lov til at se farverne IRL først, men tog chancen med disse to. Den første fra L'Oréal Paris i farven Taffeta er den perfekte nude mauve farve jeg ejer, så den er jeg simpelthen så glad for! Jeg brugte den til mit sidste look sammen med en gammel rosa lipliner, så tjek det endelig ud hvis det er. Den er lidt lysere hvis man bruger den for sig selv - stadig en super perfekt læbefarve til hverdagen. Den anden fra Rimmel London i farven Amethyst shimmer håbede jeg på var den perfekte lilla farve, men den er langt mere pink i det end lilla. Der er dog et blåt skær i den, så lidt lilla ser den ud, men ikke helt det jeg havde regnet med. Men den er nu super fin alligevel.

Lige nu kan I få rabat ved at bruge en Asos Rabatkode, og det er jo altid noget man kan bruge. :D

6 kommentarer:

  1. these black blouses are nice, and the bag is pretty cool, most importantly, thank you for the coupon code, im on budget, really need it.

    SvarSlet
  2. Overvejer virkelig om jeg skal prøve den der læbestift.. det er den fra L'Oreal ikk??

    SvarSlet
  3. Kan virkelig godt lide de 2 sorte kjoler :D.

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)