Weekly Planner Fun - Mine Hjemmelavede Dekorationer | #5

Så er endnu en uge gået, og det vil sige at det er blevet tid til at afsløre hvordan ugens dekorationer endte ud med at være i min kalender. Jeg var nede hos mine forældre for noget tid siden og fandt et gammelt læge-kort som min mor have liggende, og på bagsiden af det var der mine elskede birketræer. :D Jeg snuppede det straks efter selvfølgelig lige at have tjekket at hun havde sin tid skrevet ned i sin egen kalender. Det kort var så inspirationen til sidste uges farvetema. Ville egentlig også have lavet lidt birketræer udover dem der er på kortet, men det fungerede ikke som jeg ville, så det projekt må jeg gemme til en anden uge. :)

Derfor blev temaet bare grønt. Og her ser I det. Undskyld for den lidt dårlige kvalitet af billederne, men belysningen var elendig da jeg tog dem, så det blev ikke bedre da jeg justerede på lysstyrken i photoshop.

Min "Planner Addiction" deler jeg også med medlemmerne af min gruppe "Scandinavian Planner Addicts" på Facebook. :D Er du også vild med at være kreativ i din kalender, og gerne vil dele og få inspiration med/fra os andre, så er du mere end velkommen til at joine vores lille klub.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)