Hvilken farve ville du vælge til Efteråret?!

Så er det endelig September i morgen og det betyder at Efterårs-perioden starter - for mig i hvert fald - og jeg glæder mig! :D Jeg har ventet på det længe og derfor har jeg også allerede for nogle måneder siden begyndt at kigge efter noget til Efterårs-garderoben. Jeg har fundet et par stykker tøj, et par sko og nu er det tid til at kigge på tasker, tørklæder og andet der hører inde under kategorien accessories. Jeg har dog langt fra fundet det tøj jeg gerne vil have til i år, men der er bare ikke meget af det der er i butikkerne der har sagt mig noget. Det kan selvfølgelig være det ændrer sig når nu de begynder at komme med Efterårs-kollektionen, men... ja jeg er ret kræsen når det kommer til tøj og sko. Egentlig også når det kommer til tasker. Jeg har været inde hos Spartoo og fundet en taske der findes i flere farver for at vise hvilke farver jeg går efter i år. Denne taske kommer dog ikke på tale da det er en 1000+kr taske og det nægter jeg simpelthen at give. Men da den fandtes i alle de farver jeg har oppe at vende til dette Efterår, så blev det lige den jeg valgte at bruge til et billede.

Sidste år var jeg på jagt efter ting i farven bordeaux, men syntes allerede der at det var svært at finde noget, og det er en af farverne der går igen i år. Jeg har altid kigget efter noget i brun og sort, men det er også to meget klassiske farver i Efteråret. Men i år er farverne rød og lilla også kommet på banen. Jeg ved ikke lige hvorfor de lige falder så meget i min smag i år, men det gør de altså. Så nu går jagten ind på ting i de farver også. Min egen personlige Efterårs-pallette.

Hvilke farver går I efter i år når det kommer til Efteråret?

1 kommentar:

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)