En tur til Lyø


Som I nok har lagt mærke til, så har jeg ikke været ret meget online denne weekend, og når jeg har været det, så har det været fra mobilen da jeg ikke rigtig gad sætte min notebook op til det netværk de havde på campingpladsen. Men har da givet lidt lyd fra mig, og I har fået nogle rå billeder her på bloggen (dvs. de ikke er blevet redigeret overhovedet) samt et lille indlæg jeg skrev inden jeg tog afsted hvor jeg viste hvad jeg havde i min taske.

I dag får I en lille stemningsvideo i dette indlæg hvor jeg viser jer de klip jeg har optaget i går og i dag. Havde egentlig planlagt at vlogge, men det blev ikke rigtig til noget, så I må nøjes med en stemningsvideo. Men det overlever I nok. :D

Jeg er på ingen måde et camping-menneske, og jeg hader at være på camping, men jeg tænkte at jeg ville få det bedste ud af det nu hvor det kun var én overnatning og jeg jo altid bare kunne sove når jeg kom hjem igen. Men det var faktisk overraskende hyggeligt. I går fik jeg et lift af min vicevært ud til færgen og tog så med den kl 10. Den skulle ikke forbi Avernakø så det var den korte tur på små 40 min. Blev hentet af min far på havnen derover og så gik turen ellers ud til campingpladsen. Vi fik lidt middagsmad inden vi kørte ind forbi købmanden, som nogle af vores venner nu ejer (cool!) og så gik turen ud forbi stranden hvor jagten gik ind på fosiler og andet som vi havneby/strandby-mennesker gerne bruger i vores indretning. Så jeg skal igang med at lave en uro med muslingeskaller og så fandt jeg noget glas jeg vil prøve at lave smykker af. Håber det bliver rigtig godt. :D Lover at vise det her på bloggen. Jeg er jo ved at lave lidt et strandtema ude på altanen med lidt elementer fra havet og stranden.

Mine forældre skulle så "i byen" om aftenen og feste sammen med de lokale øboere og med de andre campister og så skulle jeg ellers kigge efter begge hunde samt en anden's søde lille vuffer. Det var dog ikke uden problemer, men de gamle tog heldigvis over da de kom hjem omkring midnat. Så jeg overlevede. *Hahahahahha*

I dag kunne vi ikke lave så meget da det regnede men var da lige forbi strandsiden nede ved færgen og der fandt jeg et element jeg gerne vil bruge i min juledekoration. Det må I dog vente med at se til December måned. ;)

Vi skulle med færgen kl 16 og jeg var hjemme ca kl 16:45 og tog mig et bad som noget af det første. Det trængte jeg til. Derefter skulle jeg ind og handle lidt og så har den ellers stået på udpakning af taske og afslapning. Tror jeg smækker en ansigtsmaske i krydderen lige om lidt og så vil jeg stene lidt Ghost Adventures. Perfekt afslutning på Søndagen.

Håber I andre derude har haft en rigtig god weekend.

2 kommentarer:

  1. Det ser så idyllisk ud :)
    Lyder som en rigtig hyggelig tur!

    SvarSlet

Smig gerne en kommentar inden du smutter.
Jeg offentliggør og svarer på den hurtigst muligt. ;)